CDR.cz - Vybráno z IT

Sackboy se vrací v LittleBigPlanet 3 pro PS4. A bere s sebou kamarády [E3 2014]

V pokračování série hravých plošinovek se k hadrovému panáčkovi připojí mohutný Toggle, podivný OddSock a létající Swoop. Unikátními schopnostmi obohatí dynamiku gameplaye a rozšíří možnosti editoru.

E 3 Special

Všechny nové postavy jsou plně přizpůsobitelné hromadami potrhlých doplňků, rozházených po herním světě, takže si je budete moci obléct k obrazu svému. Samotný Sackboy se pak naučil nové věci, třeba šplhání. Více ve veselém videu.

„Abyste prozkoumali všechna zákoutí Představosféry, bude nutné využít veškerých předností těchto čtyř hrdinů,“ říká výkonný producent Pete Smith. „Setkáte se s obyvateli planety Bunkum a budete čelit podlému Newtonovi, který chce zničit celý svět zaplněný kreativitou.“

„Abychom vás do titulu ještě více vtáhli, Sackboy a kamarádi nyní dokážou vyskočit až k obrazovce, zdolávat schody, sjíždět po šikmých plochách a používat lanovky.“ 

LittleBigPlanet 3 vyjde v listopadu exkluzivně pro PlayStation 4. Více informací bude odhaleno v nadcházejících měsících, fanoušci se však už nyní mohou radovat, protože hra bude kompatibilní se všemi komunitou dosud vytvořenými úrovněmi. Je jich přes osm a půl milionu a na nextgenové konzoli určitě budou vypadat parádně.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sackboy se vrací v LittleBigPlanet 3 pro PS4. A bere s sebou kamarády [E3 2014]

Žádné komentáře.