CDR.cz - Vybráno z IT

Crackerka Empress prolomila Denuvo u nové AAA hry a vytváří crack na další titul

Denuvo
Crackerka s přezdívkou Empress, která se specializuje na prolamování protipirátské ochrany Denuvo vytvořila crack na další tří-áčkovou hru zabezpečenou touto ochranou. V doteď nasazeném tempu překonávání Denuva hodlá i nadále pokračovat.

Crackerka Empress (ve skutečnosti nikdo neví jestli jde o ženu, muže nebo skupinu osob) crackla tentokrát parkourovou zombie akci Dying Light 2. Hra Dying Light 2 vyšla 4. února letošního roku. Protipirátská ochrana Denuvo ji tedy chránila půl roku. Hra měla být zabezpečena ochranou Denuvo V15, což je asi ta nejpokročilejší ochrana, kterou Empress zatím překonala. V minulosti např. vytvořila crack na Far Cry 6, který byl zabezpečen Denuvem V13 nebo na Marvel's Guardians of the Galaxy s ochranou Denuvo V14.

Přidání protipirátské ochrany Denuvo do Dying Light 2 vyvolalo rozhořčení u mnoha hráčů. První díl této zombie akce nebyl Denuvem zabezpečen a u druhého dílu společnost Techland oznámila přidání Denuva doslova na poslední chvíli. Jen pár dní před vydáním samotné hry. První díl Dying Light vyšel v internetovém obchodě GOG, kde se objevují hry bez protipirátské ochrany, takže pokud společnost Techland chce vydat na GOGu i dvojku, tak zákonitě musí Denuvo někdy ze své hry odstranit. Uvidíme jestli vytvoření cracku na druhý díl tento proces urychlí. U Dying Light 2 se od vývojářů hry očekává mnoholetá podpora této hry a první příběhové DLC by se mělo pro tuto hru objevit letos na podzim.

Nakonec tak jako i v minulosti, tak i tentokrát Empress nechala pro zvědavce další Hint, který naznačuje, na jakou další hru se Empress zaměřila a vytvoří na ní crack. Další Hint tedy zní: Animal or fish, maybe a human dish. Uživatelé Redditu spekulují, že další cracklou hrou bude žraločí akce Maneater.

Hru Maneater jste mohli poměrně nedávno zcela legálně získat na Epicu v týdenní akci her zdarma.

Tagy: 
Zdroje: 

reddit

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Crackerka Empress prolomila Denuvo u nové AAA hry a vytváří crack na další titul

Pátek, 12 Srpen 2022 - 07:48 | Gaunter | Tak tú krakerku Empress by som teda chcel vidieť...
Čtvrtek, 11 Srpen 2022 - 11:09 | Zog Zogothowics | A to je právě o tom vytáhnout si hlavu z prdele,...
Středa, 10 Srpen 2022 - 17:28 | Dave Tramtunberk | Nemyslím si. AAAčko vnímám např. Doom, ANNO1800,...
Středa, 10 Srpen 2022 - 16:07 | melkor | Prosím o příklad. Přes můj osobní filtr vkusu nic...
Středa, 10 Srpen 2022 - 16:03 | Zog Zogothowics | Stačilo napsat to první slovo. 2021 vyšly...
Středa, 10 Srpen 2022 - 11:53 | Dave Tramtunberk | Nemyslím si že za poslední rok vyšel opravdu...

Zobrazit diskusi