CDR.cz - Vybráno z IT

Elon Musk chce vlastní Tequilu, Tesla zažádala o ochrannou známku pro Teslaquilu

Společnost Tesla požádala americký úřad pro patenty a ochranné známky o zaregistrování nové ochranné známky pro Teslaquilu. Pravděpodobně však nebude v nejbližší době k dostání pro širokou veřejnost.

Elon Musk, kterého baví překonávat limity a hranice lidského poznání a možností, se rozhodl vytvořit i vlastní značku alkoholického nápoje. Učinil tak prostřednictvím své automobilové značky Tesla, která nedávno požádala americký úřad pro patenty a ochranné známky o zaregistrování nové ochranné známky Teslaquila.

Server stanice CNBC dále informoval, že by se mělo jednat o destilát vyrobený z agáve, jinými slovy o tequillu. To koneckonců potvrzuje i aktuální Muskův Tweet. Teslaquila byla poprvé spatřena v aprílovém žertu od Elona Muska na jeho Twitteru.

Jako reakci na svůj Tweet napsal Musk, že jeho společnost Tesla prodělává při výrobě elektromobilů. Následoval pak další Tweet, na kterém byl Elon Musk opilý do bezvědomý, opřený o Tesla Model 3 obklopený prázdnými lahvemi Teslaquily.

Budoucnost tohoto destilátu však není zcela jasná. Prozatím má Tesla pouze požádáno o ochranou známku. Podle toho lze usuzovat, že prozatím nebude Tesla svůj destilát produkovat pro širokou veřejnost, ale chce jíž mít svou značku pro jistotu rezervovanou. Na druhou stranu Musk napsal na svém Twitteru, že Teslaquila přijde brzy.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Elon Musk chce vlastní Tequilu, Tesla zažádala o ochrannou známku pro Teslaquilu

Pondělí, 15 Říjen 2018 - 12:30 | CyberAngel | Takže Clooney vydělal miliony na tequile a teď se...
Pondělí, 15 Říjen 2018 - 09:36 | Gaunter | Ak bude Elon Musk ďalej takto pokračovať, dostane...

Zobrazit diskusi