CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší všechny milovníky akce a zombíků

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí zdarma hru, která vylíčí zombie apokalypsu z opačné strany barikády. Budete totiž hrát za zombíka, který se snaží vytvořit svou vlastní armádu nemrtvých.

Od 14.10. do 21.10. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout akční hru Stubbs the Zombie in Rebel without a Pulse.

Za hrou Stubbs the Zombie in Rebel without a Pulse stojí herní studio Wideload Games, které založil v roce 2003 Alexandr Seropian, spoluzakladatel Bungie Studios. Hra vyšla v roce 2005 a postaví vás do role zombíka, který právě vstal ze svého hrobu a jehož cílem je rozpoutat zombie apokalypsu. Děj se odehrává v alternativní minulosti koncem 50. let 20. století v jakémsi utopickém městě s názvem Punchbowl. V tomto městě se mimo jiné setkáte s roboty nebo vznášedly a samozřejmě s lidmi, které můžete přeměnit v nemrtvé kreatury lačnící po mozcích.

Hru lze charakterizovat jako third person akci (akční hru viděnou ze třetí osoby), která je říznutá simulátorem zombie apokalypsy. Jako zombík budete mít přístup k poněkud netradičnímu zbraňovému arzenálu. Můžete si např. vytrhnout kus střev a hodit ho po nepřátelích, a ty následně explodují jako granát. Dále si můžete odtrhnout svou zombie hlavu a kutálením jí poslat směrem k nepřátelům jako bombu nebo si odtrhnout ruku (ovládání se přepne na odtrženou ruku) a prozkoumávat s ní okolí nebo pomocí ní posednout nějakého člověka. Můžete i vytvořit toxický prd, který paralyzuje okolí. Pomocí kousnutí pak hravě přeměníte okolní živé lidi na zombíky a vytvoříte si tak vlastní armádu nemrtvých.

Stubbs the Zombie in Rebel without a Pulse získala na Metacritic od odborných recenzentů metascore 54. Na databázi her si v souhrnném hodnocení vysloužila 70%.

Stubbs the Zombie in Rebel without a Pulse si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší všechny milovníky akce a zombíků

Žádné komentáře.