CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší hráče strategických her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden budovatelskou strategickou hru, ve které se vyřádí všichni nadšenci do budování a řízení města.

Od 10.3. do 17.3. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout budovatelskou strategickou hru Cities: Skylines.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hru Cities: Skylines vyvinuli finští herní vývojáři ze studia Colossal Order. Vydavatelem se stala společnost Paradox Interactive. Vývojáři z Colossal Order se zaměřují na ekonomické budovatelské simulační hry a před Cities: Skylines vytvořili dva díly Cities in Motion, což jsou vlastně simulátory městské hromadné dopravy.

Cities: Skylines vyšla v roce 2015 a zaměřuje se na budování města. Pokud rádi hrajete hry ze série SimCity, tak už máte nějakou představu, co vás asi bude čekat. Postupně budete budovat město a starat se o blahobyt jeho obyvatel. Čeká vás budování silniční infrastruktury, rezidenčních čtvrtí, průmyslových zón, obchodních zón a služeb. Nesmíte zapomenout postavit policejní stanice, hasičské stanice, nemocnice, státní budovy, elektrárny, kanalizace, parky a vodovodní síť. Ve hře samozřejmě nechybí městská hromadná doprava a letecká nebo lodní doprava. Hra sází na sandboxovou hratelnost, takže se můžete vyřádit v projektování vlastního města.

Bohužel hra nabízí ohromné množství DLC, které rozšiřují její zábavnost. Na Epicu můžeme najít v současnosti 38 DLC k této hře. Z toho tři DLC vám Epic nabízí zdarma. Je to DLC přidávající do hry čínskou architekturu, DLC přidávající do hry stadiony a pořádání sportovních akcí a DLC přidávající do hry vánoční písničky.

Cities: Skylines se na Epicu běžně prodává za 644 korun a na metacritic si tato hra vysloužila od odborných recenzentů hodnocení metascore 85. Od hráčů pak uživatelské score 8,8.

Hru Cities: Skylines si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu. První DLC zdarma zde, druhé DLC zdarma zde a třetí DLC zdarma zde.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší hráče strategických her

Žádné komentáře.