CDR.cz - Vybráno z IT

Fallout 76 odpálí testování betaverze už v říjnu

Připravované primárně multiplayrové Fallout 76 se dočká bety už tento říjen. Dostanou se k ní bohužel jen ti, co si hru předobjednají.

Na E3 slíbená beta Fallout 76 oznámila konečně přesný čas svého konání. Náhodně vybraná skupina z těch, kteří si hru předobjednali, se ji dočká už tento říjen. Netřeba zoufat, dočkat by se však měli postupně všichni, kdo předobjednal. „Chceme začít pomalu a postupně stupňovat,“ řekl zástupce společnosti Bethesdy na oficiálním fóru.

Proces získání přístupu do bety je komplikovanější, FAQ najdete zde.

Zajímavé je, že se titul zatím nezdá být dostupný k předobjednání na Steamu (což nás sice netrápí), to naznačuje jeho absenci i při plném vydání. Spekulace však zatím nemají žádný pevný opěrný bod, obrázek o hře si budeme ale moci udělat finální 14. listopadu tohoto roku, kdy hra vyjde na PC (Windows), Xbox One a Playstation 4.

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Fallout 76 odpálí testování betaverze už v říjnu

Žádné komentáře.