CDR.cz - Vybráno z IT

H1Z1 se vrací do ringu s velkým updatem a se staronovou Battle Royale mapou

Bitva zuřivější, než jakou můžou zažít hráči v kterémkoliv Battle Royale titulu, stále vře mezi tvůrci daných titulů. S nejnovější posilou v podobě nové mapy a několika updatů přichází nyní na chuť fenoménu také H1Z1.

Fortnite, Realm Royale, PUBG, H1Z1, Darwin Project (a další) – je to už dlouho, kdy mezi sebou zuřivě bojovalo tolik titulů v jednom žánru o přízeň. A je tomu možná ještě déle, než z těchto mezivývojářských válek stanul některý vítěz a zbylí poražení. Jistě už se rýsují favoriti, ovšem žádný bojovník doposud nebyl definitivně vyřazen z ringu. 

Do světel reflektorů se tedy opět vrací H1Z1 s updatem přinášejícím novou mapu a s úpravami hlavních mechanik. Je ke spojení se slovy Battle Royale ještě třeba cokoliv dodávat? 

Zmiňovaná mapa nese jméno Outbreak a není vlastně úplně nová. Jde o velké přepracování původní Z1 mapy, jež byla před více než rokem ze hry odstraněna. Po jejím návratu však volala nemalá část hráčské základny, a i když se nakonec nedočkala návratu v původní verzi, najdete v jejím novém ztvárnění mnoho povědomých míst. 

Mapa je zatím určena exkluzivně pro PC hráče, časem se ji však dočkají i hráči PlayStation 4 verze. Péči se v updatu dostalo i animacím a ozvučení, díky čemuž už lze více spoléhat na sluch při napjatých situacích. Nutno připomenout, že titul krátce po svém vydání (před třemi měsíci) přešel na free-to-play model, a zahrát si jej tak můžete na Windows PC či Playstation 4 zcela zdarma. 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku H1Z1 se vrací do ringu s velkým updatem a se staronovou Battle Royale mapou

Žádné komentáře.