CDR.cz - Vybráno z IT

iPhone 7 přijde 7. září v 7 hodin

Apple Iphone 7 Keynote
Je to oficiální! Apple za týden představí své čerstvé přírůstky do rodiny iPhonů. Na co se můžeme těšit?

Kalifornská společnost Apple chystá jako každý rok na začátku září velkou premiéru. Dne 7. září představí svůj nový smartphone iPhone s číslem sedm. Apple tak překvapivě poruší svou zavedenou tradici a nový iPhone nepředstaví v úterý jako obvykle, ale ve středu zlákán magickým sedmičkovým datem.

Apple by uvede hned dva nové modely - základní 4,7" iPhone 7 a větší 5,5" iPhone 7 Plus. Jejich design bude velmi podobný aktuálním modelům iPhone 6S a 6S Plus. Na radikální změnu vzhledu, kdy iPhone nebude mít domovské tlačítko, si musíme zřejmě počkat do příštího roku.

Apple Iphone 7 754 X 518

Nové smartphony iPhone 7 budou vybaveny rychlým procesorem A10, operačním systémem iOS 10 a vylepšeným fotoaparátem. Naopak překvapivá bude absence sluchátkového konektoru. Základní varianta iPhone 7 nabídne 2GB operační paměť, větší verze iPhone 7 Plus dostane 3 GB RAM. Co se týká velikosti vnitřního úložiště, 16GB varianty v nabídce nebudou. Zákazníci budou mít na výběr z variant s vnitřní pamětí od 32 do 256 GB. Dalšími očekávanými specifikacemi nového iPhonu by mohla být voděodolnost, větší kapacita baterie, vylepšené stereo reproduktory, nové barevné kryty nebo senzor otisků prstů.

Alleged Iphone 7 Plus In Deep Blue 1

Měli bychom se dočkat nových barevných variant

Nový iPhone 7 bude představen 7. září v 10 hodin dopoledne Tichomořského letního času (PDT) v budově Bill Graham Civic Auditorium v San Francisku. To znamená, že keynote v našich končinách započne v sedm hodin večer.

Předpokládané datum zahájení prodeje sedmičkového iPhonu v maloobchodních sítích by mělo být 16. nebo 23. září. Nejdříve se samozřejmě objeví ve Spojených státech amerických a do pár dnů v dalších zemích. Na konferenci má Apple představit také novou generaci chytrých hodinek Apple Watch 2 nebo MacBook Pro. Živé vysílání můžete sledovat na webu Apple.com.

Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku iPhone 7 přijde 7. září v 7 hodin

Sobota, 3 Září 2016 - 21:52 | Gath G | Právě, proto to Samsung zpestří výbuchem sedmi...
Pátek, 2 Září 2016 - 21:18 | Petr Svoboda | Nuda
Čtvrtek, 1 Září 2016 - 09:04 | Max Devaine | Kde jsou ty doby, kdy se jen vědělo, že Apple...

Zobrazit diskusi