CDR.cz - Vybráno z IT

Kurt Russell hraje v novém filmu o kryptoměnách

Kurt Russell a další hollywoodští herci natáčí nový kanadský film o kryptoměnách. Podle kritiků se bude jednat o jeden z nejdůležitějších filmů zabývající se právě touto tématikou, která doposud filmovým kamerám utíkala.

Producenti z Kanady chystají nový film, Crypto, s hvězdným obsazením, v němž hlavní roli má sehrát Kurt Russell. Dalšími účinkujícími by podle posledních zpráv měli být Alexis Bledel (Gilmorova děvčata), Jeremie Harris, Luke Hemsworth (naposledy viděn ve Westworld) a Beau Knapp (Sedm sekund). 

Podle imdb.com a HollywoodReporter by měl film být o mladém federálním agentovi (hraje Beau Knapp), který se angažuje proti praní špinavých peněz a je nucen se vrátit do svého rodného města, New Yorku. Jeho mise je vyšetřit případ veliké korupce a podvodu. Kurt Russell by si měl podle dostupných materiálů zahrát otce agenta a jako bratr je obsazený Luke Hemsworth.

Celá rodina se pak snaží udržet svou rodinnou farmu „nad vodou“ i v dnešní ekonomické situaci. Agent se bohužel rychle zaplete s podsvětím, kterému vládne tajemný obchodník s uměleckými předměty (Bledel). Mezi dalšími postavami je třeba zkorumpovaná účetní a klient (Kartheiser).

Kryptoměny zasáhly veliké masy lidí napříč světem i různými sociálními skupinami, zajímavé podle jednoho  z producentů (Jordana Yale Levina) je, že tento fenomén zatím uniká pozornosti filmových kamer.

Podle kritiků se dá očekávat, že Crypto bude jedním z nejdůležitějších a nejočekávanějších filmů, který se věnuje kryptoměnám. Přesto však není zdaleka prvním. Do současné doby se považuje jako nejzajímavější film zabývající se touto problematikou film vietnamských tvůrců s názvem Bitcoin Heist.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Kurt Russell hraje v novém filmu o kryptoměnách

Žádné komentáře.