CDR.cz - Vybráno z IT

Dobře vybavená bezdrátová sluchátka od Minix: Mají Bluetooth, NFC a potěší cenou

nepřehlédněte
Minix Nt Ii 6
10 hodin výdrže, možnost využívat bezdrátově i s kabelem a kvalitní zvuk? Známý výrobce minipočítačů představil příjemně vybavená sluchátka za skvělou cenou. Co nabízí?

Minix je v našich končinách známým pojmem především v oblasti minipočítačů, jichž jsme v minulosti hned několik otestovali (nyní pro vás připravujeme test minipočítačů s procesory Atom). Nejnovějším počinem z produkce společnosti je druhá generace bezdrátových sluchátek, která v mnoha ohledech překvapí.

Minix Nt Ii 1Minix Nt Ii 4

Bluetooth i kabely, každému dle gusta

Uzavřený design sluchátek kombinuje Bluetooth verze 3.0 (dosah až 10 metrů) a kabel, který je pro případ potřeby v balení také. Pokud by tedy docházela baterie v terénu, můžete připojit 3,5mm jack a poslouchat nadále. Vestavěná 320mAh baterie má nabídnout až 10 hodin poslechu, což je příjemná hodnota.

Nechybí vestavěný mikrofon pro telefonování, NFC pro snadné párování přiložením telefonu a funkce multi-link, tedy možnost připojit dvojici různých Bluetooth zařízení naráz. Tělo sluchátek lze pro případ přenášení složit/zlomit kraje a bezpečně přenášet.

Minix Nt Ii Leaflet

Minix si věří a s NT-II míří mezi milovníky hudby. Pro ty mají být připraveny kvalitní basy a Bluetooth profily HSP, HFP, A2DP a AVRCP pro bezztrátový přenos kvality zvuku. Frekvenční rozsah je v rozmezí 20–20 000 Hz a citlivost 93 +/- 3 db.

Součástí balení je vedle sluchátek také microUSB kabel pro nabíjení i standardní jack pro připojení drátem. Co chválíme je pevný ochranný kryt pro přenášení sluchátek.

Za málo peněz hodně muziky

Cena za novinku uvedenou před pár dny se pohybuje kolem 50 dolarů (1 300 Kč). Za totožnou výbavu si ostatní výrobci často nechávají platit mnohem vyšší sumy, takže jsme zvědaví, jaký bude mít novinka úspěch.

Minix Nt Ii 2Minix Nt Ii 5

MINIX NT-II pro vás co nejdříve otestujeme a přineseme svoje poznatky. Máte něco, co by vás u novinky zajímalo a chtěli byste se zeptat přímo výrobce? Napište nám do diskuze a my do testu sluchátek zahrneme i odpovědi na vaše dotazy.

Zdroje: 

Lukáš Voříšek (Google+)

Šéfredaktor nového technologického magazínu inSmart.cz. Autor je fanouškem revolučních technologií a projektů, jako je fotoaparát Lytro a minipočítač Raspberry Pi. Dříve přispíval do magazínů PCTuning a Stahuj. S nadějí čeká na den, kdy nebude muset sedět u klávesnice a vše obstará čip v hlavě...

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dobře vybavená bezdrátová sluchátka od Minix: Mají Bluetooth, NFC a potěší cenou

Pátek, 26 Červen 2015 - 15:05 | Martin Mikula | Taky se těším na recenzi. Z článku jsem se do...
Čtvrtek, 25 Červen 2015 - 08:28 | Mil2house | Tak šup šup, už si chci přečíst recenzi. Penízky...
Čtvrtek, 18 Červen 2015 - 09:00 | Mil2house | Tak tohle by mě zajímalo. Jako test by to chtělo...
Čtvrtek, 18 Červen 2015 - 08:38 | Jan Novák | Zacílené na kvalitu zvuku a bluetooth to má ve...
Úterý, 16 Červen 2015 - 14:41 | Mil2house | V tom odkazu na DX.com je vidět, jaký jack se...
Úterý, 16 Červen 2015 - 14:03 | kypec | Zaujímalo by ma, aký typ konektoru bude na tom...

Zobrazit diskusi