CDR.cz - Vybráno z IT

Nový Fallout na obzoru, tentokrát v prostředí New Orleans [GC 2016]

Fallout Power Armor
Když jsme naposledy psali o zaregistrování značky Fallout se jménem města coby podtitul, netrvalo ani rok, než byla hra oznámena oficiální cestou. Bude následovat Fallout: New Orleans podobný osud?

Sledujte celý týden herní sekci CDR.cz/HRY, kde naleznete zprávy o veškerém dění z německého GamesComu. S námi vám nic neuteče. 

Gamescom Banner 1

V listopadu roku 2014 byla zaregistrována značka Fallout: Shadow of Boston. Někteří tento krok odsunuli na vedlejší kolej, jiní mu věřili. O pár měsíců později byl skutečně oznámen Fallout 4, jehož zasazením se přeci jen stal Boston. Nyní bychom se mohli o dalším připravovaném Falloutu dozvědět stejnou cestou.

Evropská Unie pro duševní vlastnictví nově zaregistrovala ochrannou známku Fallout: New Orleans. Ačkoliv se tedy v současné chvíli nedá říct vyjma spekujací nic konkrétního či oficiálního, mohli bychom s nadějí očekávat další díl slavné postapokalyptické série.

Vzhledem k enormnímu úspěchu po finanční i recenzentské stránce nejnovějšího Falloutu 4 není překvapením, že by Bethesda chystala další díl. Čtvrtému dílu se i o rok později věnují velmi aktivně, jak co se doplňujícího obsahu týče, tak vedlejších produktů, jakými jsou například sběratelské předměty, podpora komunitních modifikací pro konzolové verze či například mobilní hra Fallout Shelter, která nedávno opustila svoji původní platformu a vyšla taktéž na PC.

Zároveň se jedná pouze o registraci značky, takže i pokud by Bethesda skutečně připravovala nový díl zasazený do prostředí New Orleans, mohli bychom si ve výsledku počkat i několik let. Navíc se aktuálně spíše očekává, že Bethesda vyrukuje dříve s pokračováním série The Elder Scrolls, než aby vydala dvě po sobě jdoucí pokračování jedné značky.

Koho by nicméně zajímala post-apokalypsa v New Orleans, pak se může těšit na blížící se Mafii 3 (číst mezi řádky dovoleno). 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Nový Fallout na obzoru, tentokrát v prostředí New Orleans [GC 2016]

Žádné komentáře.