CDR.cz - Vybráno z IT

Steam rozdává hru zdarma, která potěší hráče RPG her

Herní obchod Steam nabízí občas taky nějakou tu hru zdarma. Tentokrát je na Steamu zadarmo herní titul, který potěší fanoušky MMORPG žánru – online her na hrdiny s tisíci připojenými hráči.

Až do 13.4. do 19:00 máte možnost si do své Steam knihovny zdarma přidat korejskou MMORPG hru Black Desert Online.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2015 a vydali ji korejští herní vývojáři ze studia Pearl Abyss. Děj hry je situován do fantasy prostředí a točí se kolem konfliktu mezi dvěma soupeřícími zeměmi, kterými jsou republika Calpheon a království Valencie. Republika Calpheon je velmi materialisticky zaměřená, kdežto království Valencie je pravým opakem a je velmi spirituální. Hra sází na sandboxovou zábavu a můžete se věnovat různým činnostem, jako je plnění úkolů pro NPC postavy, rybaření, farmaření, sekání dřeva, rýžování zlata nebo např. věnování se PvP soubojům (hráč proti hráčovi) nebo dobývání hradů.

Ve hře můžete hrát za množství různých tříd postav. Jmenuje např. klasicky známé jako je válečník, lučištník, čaroděj, čarodějnice, hraničář, berserker nebo ninja. A dále pro nás Evropany exotické třídy jako je např. lahn (postava těžící ze své mobility a zaměřující se na rychlé útoky), kunoichi (zaměřuje se na meč, nindžucu, kouřové granáty a rychlé útoky), maehwa (rychlá a přesná komba s čepelí, orientální bojové umění a luk), musa (zuřiví orientální válečníci s čepelí zaměřující se na vytvoření maximální zkázy na bitevním poli) nebo tamer (bojují s pomocí zvířete, od kterého si mohou vypůjčit i jeho spirituální sílu).

V Black Desert Online můžete doslova utopit desítky, ne-li stovky hodin času a na Steamu se běžně prodává za necelých 10 euro. Na metacritic si tato hra vysloužila od odborných recenzentů hodnocení metascore 73. Od hráčů pak uživatelské score 6,8.

Hru Black Desert Online si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Tagy: 
Zdroje: 

Steam

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Steam rozdává hru zdarma, která potěší hráče RPG her

Úterý, 12 Duben 2022 - 17:01 | x3m | Ono to bolo niekedy platene? Zakladnu hru uz mam...
Úterý, 12 Duben 2022 - 07:00 | Ondar | Ty DLC jsou jen ingame P2W věci, ty kupovat...
Pondělí, 11 Duben 2022 - 15:08 | Tarman | Jojo a za DLCčka dáte dalších 240 Eur. A to se...
Pondělí, 11 Duben 2022 - 13:13 | Zog Zogothowics | Tuhle grind sračku nechcete ani zadarmo.

Zobrazit diskusi