CDR.cz - Vybráno z IT

Tom Cruise chce ve spolupráci s NASA a SpaceX natočit první film ve vesmíru

Tom Cruise, který zjevně nemá pud sebezáchovy, se spojil s člověkem, který zjevně nezná hranice, Elonem Muskem. Společně by měli natáčet historicky první film ve vesmíru. Produkce však bude velice náročná, a proto se tohoto projektu zatím neujalo ani žádné studio.

Zdroj: Tech Crunch

Tom Cruise je po celém světě známý nejen jako herec, hollywoodská hvězda, ale také tím, že se nenechává zastupovat kaskadérem při nebezpečných scénách, včetně těch z Mission: Impossible. V této sérii jsme ho mohli vidět šplhat v Dubaji po mrakodrapu, zavěšeného na vzlétajícím letadle či skákat mezi baráky. Ve velice populárním filmu Top Gun se dokonce proletěl i stíhačkou. Podle některých má silně omezený pud sebezáchovy.  

Zdroj: Pixabay

Nyní si Tom Cruise usmyslel, že chce svůj další film natáčet ne v ateliérech, ale přímo ve vesmíru. Údajně by se mělo jednat o celovečerní film, na jehož vývoji již nyní Tom Cruise jedná s NASA a Elonem Muskem. Pokud tento celovečerní film bude skutečně natočen, bude se jednat o první film v historii, který by byl natáčen ve vesmíru. 

Vzhledem k nezvyklému prostředí bude zapotřebí dopravit do vesmíru veškerou techniku a tím pádem se celá produkce značně prodraží. Jediné, co je prozatím jisté, že to nebude žádné z dalších pokračování série Mission: Impossible, ba naopak se tohoto projektu ještě naujalo ani žádné studio. 

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Tom Cruise chce ve spolupráci s NASA a SpaceX natočit první film ve vesmíru

Středa, 6 Květen 2020 - 12:29 | DRK | Ce cesmíru se filmy nenatáčejí, protože je to ku....

Zobrazit diskusi