CDR.cz - Vybráno z IT

Tvůrci Metroidu a Mega Mana chtějí zazářit s experimentem ReCore [E3 2015]

Recore 03
Tuto generaci konzolí sužují dva hlavní neduhy - nedostatek titulů při startu a málo exkluzivních her. Letošní E3 se ladí v duchu vynahrazování této nemilé situace. ReCore představuje jednu z nadějných exkluzivních her pro Xbox One.

E 3 Special 2015 Intel

ReCore je exkluzivním titulem pro konzoli Xbox One. Stojí za ní veterání oboru skákaček, kteří se zasloužili o takové legendy jako Metroid Prime a Mega Man. Nyní se tito mozci snaží o vyšlechtění dalšího veledíla, které by mohlo zapříčinit pozvednutí zraku mnoha hráčů.

Recore 04Recore 01

ReCore je zasazen do sci-fi prostředí, ve kterém se hlavní hrdinka snaží jako jediná přeživší vyhnout nástrahám, které ji připravují mechaničtí nepřátelé. Naštěstí slečnu doprovází spřátelený robotický psík, který se nebojí položit i svou ocelovou schránku a umělou inteligenci za záchranu své přítelkyně.

Přinejmenším vize zpustošeného světa a možný filozofický podtext může přilákat předevšm hráče, kteří požadují od videoher i něco více. Hra by měla vyjít příští jaro a později tohoto roku bychom se měli dočkat více informací.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Tvůrci Metroidu a Mega Mana chtějí zazářit s experimentem ReCore [E3 2015]

Žádné komentáře.