CDR.cz - Vybráno z IT

Simulátor chleba od tvůrců Surgeon Simulatoru nabídne vypečenou zábavu

I Am Bread Uvodni
Herní vývojář, ten těžký chleba má. A také bujnou fantazii, jak se snaží přesvědčit nový titul s názvem I Am Bread, který vám dovolí se vžít do nejkonzumovanějšího výrobku z pece přímo na vašem PéCé, tedy snad - dostupné platformy zůstávají tajemstvím.

Každého snem je nechat spadnout chleba, který dopadne namazanou stranu nahoru. I Am Bread od Bossa Studios vám tuto příležitost umožní. 

Co začalo nejprve u Goat Simulatoru neškodně, to se poslední dobou stává čím dál tím větším trendem. Konzumní společnost projevila o tyto tituly hladový zájem a vývojáři přirozeně naslouchají, neboť koho chleba jíš, toho píseň zpívej. A tak nám bláznivé simulátory stále kynou a je jen na hráčích, kde stanoví hranici, kde už vývojářům pšenka nepokvete.

I Am Bread 2

Nedávno jsme vás informovali o simulátoru kamene, který sklidil velký úspěch. Nejedná se ale samozřejmě o titul, u kterého by hráč seděl pečený a vařený, a tak se na scéně objevuje I Am Bread, jehož chléb náš vezdejší hrát nám dnes sice nebude, ale někdy snad ano. 

Každá hloupost člověka potěší, když zrovna nemá do čeho dloubnout. Otázka je, kdy nám takové produkty začnou lézt krkem nebo nám nezpůsobí z neustálého sezení u počítače nějaké oční onemocnění, například ječné zrno. A když, tak aspoň celozrnné, nejsme přeci žádné otruby. 

I Am Bread 1

Zatím ale podobné blázniviny frčí, a Bossa Studios se nebojí přispět svojí troškou do mlýna. Dokonce byste se nemuseli při koupi tohoto titulu ani spálit, neboť tato společnost má na svém kontě slavný Surgeon Simulator, který rozhodně nezvorali, jak dokazuje YouTube scéna. Tak co, nedali byste si toast? Nebo jste spíš na wafle? 

Diskuse ke článku Simulátor chleba od tvůrců Surgeon Simulatoru nabídne vypečenou zábavu

Úterý, 21 Říjen 2014 - 13:58 | Miroslav Jasso | Bílá díra ... chrlý čas ... motory stojí ......
Úterý, 21 Říjen 2014 - 12:51 | Jan | Já nechci žádnej toast a on taky nechce toast....

Zobrazit diskusi