CDR.cz - Vybráno z IT

Duke Nukem míří na filmová plátna. Měl by ho ztvárnit... John Cena

Duke Nukem Forever Hail
Duke Nukem, protagonista slavné stejnojmenné videoherní série, si rozšíří obzory a podívá se i na filmová plátna. Je možné, že oblíbeného arogantního egoistu stvární známý wrestler John Cena.

Hvězda World Wrestling Entertainemnt a dlouho putující internetové meme, John Cena, se možná ujme hlavní role v připravovaném filmu o oblíbeném hrdinovi, Duke Nukem. Mimo svou wrestlingovou kariéru to není poprvé, co se Cena objeví ve filmu. V minulosti už hrál například ve filmu Voják (2006) a objevil se i v seriálu Agentura Jasno.

Produkci filmu zajišťuje Platinum Dunes, společnost založená režisérem Michaelem Bayem a producentem Bradley Fullerem. Kdo ovšem bude film režírovat či kdo sepíše skript, zatím nevíme. Film je teprve v brzké fázi svého vývoje.

Duke Nuke 3 D Uvodni

Pokud se však film dočká stříbrného plátna, měli by se fanoušci připravit na nového Duka. Jeho dabér ve videohrách Jon St. John, jemuž videoherní Duke vděčí za svůj ikonický hlas, se na filmu nejspíše podílet nebude. 

Je zvláštní, že se diskuze o filmu objevují tak dlouho po poslední hře Duke Nukem Forever, není však příliš odvážné tvrdit, že Duke Nukem je nadčasovou postavou a odpočinek mu neublíží. 

Tagy: 
Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Duke Nukem míří na filmová plátna. Měl by ho ztvárnit... John Cena

Čtvrtek, 25 Leden 2018 - 23:21 | junk mail | V terminátorovi vezmou tělo aktuálního kulturisty...
Čtvrtek, 25 Leden 2018 - 09:31 | WIFT | Pro mě bude v tomhle filmu důležitá jedna jediná...

Zobrazit diskusi