CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma hru, která potěší milovníky kvalitních RPG her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma AAA hru z dnes už legendární RPG herní série Dragon Age.

Od 16.5. do 23.5. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Dragon Age: Inquisition vyšla v roce 2014 a stojí za ní kanadské herní studio Bioware. Jedná se o třetí díl populární série Dragon Age. Třetí díl hráče opět zavede do světa Thedas, který se po událostech předchozích dvou dílů propadá do chaosu. Děj začíná deset let po finále Dragon Age: Prameny a několik měsíců po Dragon Age 2. Království Ferelden se ještě nestačilo plně vzpamatovat z invaze zplozenců temnoty, na kterou se soustředil děj prvního dílu a říše Orlais se zmítá v občanské válce, konfliktem mezi templáři a mágy. Během tohoto konfliktu se protrhne hranice mezi světem smrtelníků a paralelní dimenzí, což vede k nové invazi démonů. Této hrozbě se rozhodne čelit politicky nezávislá Inkvizice.

Dragon Age: Inquisition jsme v našem magazínu před lety ohodnotili hodnocením 9/10. Dobovou recenzi si můžete přečíst zde. Hra se na Epicu běžně prodává za 999 korun a je v GOTY edici, která obsahuje tři rozšíření (Jaws of Hakkon, The Descent a Trespasser). Na dohrání hry si najděte hromadu času, protože vám zabere její dokončení přibližně 100 hodin vašeho času.

Hru Dragon Age: Inquisition můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma hru, která potěší milovníky kvalitních RPG her

Neděle, 19 Květen 2024 - 14:41 | RedHawk | v DA Inquisition tomu chyba viac rpg. defacto ide...
Pátek, 17 Květen 2024 - 08:29 | RedMaX | Dragon Age: Inquisition - moje hodnocení hry 3/10...

Zobrazit diskusi