CDR.cz - Vybráno z IT

Herní videozpravodaj #7 - Next-gen v plné kráse

Po delší odmlce se opět vrací náš pravidelný zpravodaj, který vás provede videi z herní scény. Od minulého dílu se nám objevila řada nových oznámení a spousta vývojářských vlogů.

Vývojáři pro The Division se rozpovídali o Snowdrop Enginu

Jednou z mnoha předností Tom Clancy’s The Division bude samozřejmě technická stránka. Snowdrop Engine, kterým je hra poháněna, zazářil už při prvním představení titulu. Vývojáři z Ubisoftu Massive pro technické nadšence tedy natočili video popisující práci v tomto prostředí. Datum vydání samotné hry nebylo dosud oznámeno, doufejme však, že se ji dočkáme ještě tento rok. 

  • EA Sports vypustili nový trailerFIFA 2014 World Cup Brazil.
  • Naštvaní ptáci v novém Angry Birds Epic už obletují svět, než u nás přistanou, můžeme se alespoň pokochat trailerem.
  • Premium hráči Battlefieldu 4 si mohou nejnovější DLC Naval Strike užívat už dnes, zbytek si při čekání může prohlédnout alespoň gameplay trailer.

Next-genová prohlídka světa Dragon Age

Svět Thedas z herní série Dragon Age má bezpochyby úžasnou krajinu a kulturu. V novém díle Inquisition dostaneme konečně trochu více volnosti a tyto lokace navštívíme v jejich více ucelené kráse. Na jaká místa se můžeme těšit nám přibližuje nové video od BioWare, které vás krátce provede lesy, planinami a městy známými i neznámými. 

  • Ode dneška je k dostání nové DLC Revelations pro Castlevanii: Lords of Shadow 2.
  • Unreal Engine se pyšní sestřihem titulů, které na něm byly vyvinuty.
  • Remasterovaná HD edice Final Fantasy 10/10-2 se dočkala své TV reklamy

Do hlubin Deep Down

Deep Down se představilo nedávno v novém gameplayi s komentářem od producenta Yoshinori Oniho. Neznalci japonštiny si tento hlasový doprovod bohužel neužijí, ale hra samotná se vizuálně představí dostatečně. K vidění je ve videu průchod dungeonem plném pastí, tamější monstra a soubojový systém s různými zbraněmi. 

Po úniku informací vyplul nový díl Assassin's Creed oficiálně na povrch

Série Assassin’s Creed se konečně ozvala a ohlásila ne jeden, ale rovnou dva nové díly. Nového dílu s podtitulem Unity se podle nejnovějšího traileru dočkáme už letos o prázdninách a podíváme se do Paříže v době Velké francouzské revoluce (čtěte celou zprávu). Druhá údajná letošní dávka nese neoficiálně název Comet. První z oznámených titulů nám každopádně udělal radost zasazením do období, do kterého jsme vkládali naděje v nedávném článku ohledně budoucnosti Assassin’s Creed

Diskuse ke článku Herní videozpravodaj #7 - Next-gen v plné kráse

Úterý, 25 Březen 2014 - 03:01 | Psycho Mantis | divil jsem se, proč nikde není zmínka o Zaklínači...

Zobrazit diskusi