CDR.cz - Vybráno z IT

Internet Explorer 10 i pro Win7, ale pouze testovací verze

Ie-10-on-windows-7
Microsoft by měl zpřístupnit novou verzi svého internetového prohlížeče Internet Explorer 10 také uživatelům operačního systému Windows 7. Zatím měl být dostupný pouze v nejnovějším Windows 8, o zařazení IE 10 do staršího systému se Microsoft poprvé zmínil před pár dny na svém IEBlogu.

Verze Internet Explorer 10 Preview bude uživatelům dostupná v polovině listopadu. Nebude se jednat o finální produkt, ten přijde až později po uživatelských testech. Microsoft následně odladí všechny chyby a konečnou verzi prohlížeče vypustí do světa, ale to si ještě počkáme. Podle prvotních komentářů lidí není nikomu jasné, proč Microsoft nepřišel rovnou s finální verzí prohlížeče současně s vydáním Windows 8, jež je plánováno na 26. října 2012.

IE-10
Výkon webových aplikací

"Vytvořili jsme zcela nový prohlížeč v systému Windows 8 s vyšším výkonem a vývojářskými funkcemi. IE10 přináší rychlejší procházení webu a doplňkové standardy pro Windows 7, o které žádali vývojáři," napsal na IEBlog programový manažer Rob Maucer. Stabilita prohlížeče by měla být vylepšena také díky intergraci Flash Playeru přímo do W8. Už žádný přídavný balíček, ale oficiální doplněk.

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Internet Explorer 10 i pro Win7, ale pouze testovací verze

Pátek, 19 Říjen 2012 - 17:39 | xvasek | LOL, na IE10 se tady všichni třepeme a nemůžeme...
Pátek, 19 Říjen 2012 - 15:42 | HKMaly | Stabilita vylepsena diky INTEGRACI? Vsichni...

Zobrazit diskusi