CDR.cz - Vybráno z IT

Samsung Galaxy S4 přichází dnes do Česka a Slovenska. Kde a za kolik bude k mání?

Samsung Galaxy S 4 - úvodní foto
Vlajková loď Samsungu, výkonný telefon Galaxy S4 s velmi obsáhlou výbavou, přichází už dnes dopoledne na tuzemský trh. Shrneme si tedy vše podstatné spolu s výčtem míst, kde bude S4 k dostání.

Od oficiálního představení smartphonu Galaxy S4 uplynul už více než měsíc a nyní se konečně dočkáváme jeho uvedení na světový trh, včetně toho tuzemského. Právě po jeho představení jsme na našem webu publikovali podrobné preview popisující tento nejnovější smartphone z dílen Samsungu, takže si nyní pojďme jen v rychlosti shrnout ty nejdůležitější parametry.

Hlavním lákadlem je bezesporu 5" displej s FullHD rozlišením 1920 x 1080 pixelů, na kterém běží operační systém Android v nejnovější verzi 4.2.2 Jelly Bean. Hardwarové výbavě kraluje výkonný čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 600 s taktem 1,9 GHz spolu s operační pamětí o velikosti 2 GB. Úložiště je volitelné mezi 16, 32 a 64GB prostorem a hlavní fotoaparát telefonu vlastnící BSI senzor pořizuje snímky v rozlišení 13 megapixelů.

Samsung Galaxy S 4 - záda, bok, předek

Počínaje velkou řadou různých senzorů (mj. gest či pohybu očí) obsahuje výbava S4 také připojení Wi-Fi, Bluetooth, podporu mobilních sítí LTE a rovněž i NFC pro bezdrátové sdílení, nabíjení či transakce. Smartphone nabízí také nepřebernou řadou šikovných funkcí či aplikací a jako příslušenství připínatelný kryt S View Cover.

Samsung Galaxy S 4 - S View Cover 2

Na světový trh spolu s Českou a Slovenskou republikou bude Galaxy S4 uveden dnes (27. dubna) a jeho prodej začne úderem desáte hodiny ranní ve značkových prodejnách Samsung. U nás jsou hlavní prodejní místa dvě, stejně tak je tomu i na Slovensku:

  • Praha - Obchodní centrum Chodov
  • Brno - Obchodní centrum Olympia
     
  • Bratislava - Nákupní centrum CENTRAL 
  • Košice - Nákupní centrum Aupark

Příchod smartphonu doprovází i speciální akce pro prvních 50 zákazníků v každé z výše zmíněných prodejen. Ti získají speciální balíček: za doporučenou maloobchodní cenu S4 16 999 Kč dostanou navíc k telefonu i připínatelný kryt S View Cover s průhledem na displej spolu s multimediální dokovací stanici.

box-samsungdokovačka-samsung

Zvažujete koupi nového Samsung Galaxy S4?

Ano, zcela určitě.
26% (88 hlasů)
Ne, vlastním Galaxy S3 a dostačuje mi.
11% (37 hlasů)
Ne, není to telefon, který by mě zaujal.
64% (220 hlasů)
Celkem hlasů: 345
Zdroje: 

Tisková zpráva

Galerie ke článku

Petr Kodl (Google+)

Extrovertní perfekcionista, jehož snem je pochopení žen a jiných technologických záhad či vymožeností jednadvacátého století.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Samsung Galaxy S4 přichází dnes do Česka a Slovenska. Kde a za kolik bude k mání?

Neděle, 28 Duben 2013 - 13:09 | ZdenekJi | Nefunguje mi hlasování. Firefox 20.0.1 Nic to...
Sobota, 27 Duben 2013 - 07:11 | corwin78 | Já čekám na Galaxy Note 3, to je můj kůň. Doufám...
Sobota, 27 Duben 2013 - 01:05 | Tarman | Mě v anketě chybí prosté ne. Sice je hezkej,...

Zobrazit diskusi