CDR.cz - Vybráno z IT

Vyzkoušejte si jinak placený Skype Premium na měsíc zdarma

Skype měsíc zdarma - úvodní foto
Světoznámá a oblíbená služba pro internetové volání Skype přichází s velmi pěknou nabídkou – možností vyzkoušet si všechny jinak placené služby na měsíc zdarma. Přesněji na maximálních 27 dní.

Podobné cenové akce nejsou u Skype ojedinělou záležitostí. Velmi podobnou nabídku spustil Skype i po Vánocích v loňském roce, kdy jsme si mohli aktivovat také 27denní bezplatný balíček s voláním na pevné linky a mobilní telefony. Historie se opakuje a i nyní má každý možnost vyzkoušet si Premium účet Skype s tarifem Svět na měsíc zdarma. Tato nabídka by neměla být ani nijak časově omezena.

A jaké výhody Skype Premium přináší? V některých vybraných zemích (jako je USA, Kanada či Čína) můžete ze Skypu volat i na mobilní telefony. Česká republika mezi ně sice bohužel nepatří, můžeme ale volat zdarma na tuzemské pevné linky, stejně jako na další pevné linky nejen v rámci EU. Mezi ostatní jinak placené služby patří i skupinové videohovory až pro deset účastníků a možnost sdílení své obrazovky právě při těchto skupinových hovorech. Celý program Skype budete mít samozřejmě bez reklamních bannerů a při potížích se můžete obrátit na jeho zákaznickou podporu.

Skype měsíc zdarma - nabídka

Je zde ale jeden malý háček či spíše skutečnost, na kterou si musíte dát pozor. Při registraci k tomuto bezplatnému balíčku zadáváte totiž i vaše platební údaje. Potom máte 27 dní zdarma k vyzkoušení a také ke zrušení Premiového účtu, pokud si ho nadále nechcete nechat a využívat jako placený. Bez upozornění bude pak dále Skype Premium účtován, a to za zvýhodněnou cenu 5,99 €/měsíc (běžná cena je 7,99 €/měsíc), v přepočtu tedy asi za 155 korun.

Skype měsíc zdarma - img,

Aktivaci Premium balíčku mohou provést všichni uživatelé, kteří se přihlásí ke službě pomocí svého Skype, Facebook či Microsoft účtu. Podotknu raději ještě znovu, že k bezplatnému vyzkoušení je nutné zadání platebních údajů (Visa, MasterCard, PayPal nebo Diners) a sami si pak musíte ohlídat oněch 27 dní zkušební doby.

Rada redakce: pokud si chcete balíček jen vyzkoušet a nechcete si hlídat onu 27denní zkušební lhůtu, abyste pak nemuseli hradit další měsíc provozu, po aktivaci službu rovnou hned deaktivujte - služba bude normálně fungovat a po dvaceti sedmi dnech volného používání se automaticky ukončí. 

Tagy: 

Petr Kodl (Google+)

Extrovertní perfekcionista, jehož snem je pochopení žen a jiných technologických záhad či vymožeností jednadvacátého století.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Vyzkoušejte si jinak placený Skype Premium na měsíc zdarma

Pátek, 20 Prosinec 2013 - 17:43 | Jana Jurová | Tak jsem na Skype využila bezplatnou zkušební...

Zobrazit diskusi