CDR.cz - Vybráno z IT

V Microsoft Store se objevil nový TeamSpeak pro Windows 11

Windows 11 spatřily světlo světa teprve nedávno a už se začínají objevovat první aplikace ve Windows Store optimalizované čistě pro Windows 11. Jednou z prvních aplikací je populární TeamSpeak, který je převážen využíván hráči při hraní multiplayerových her.

Zdroj

V Microsoft Storu se objevila nová verze velice populární aplikace TeamSpeak pro Windows 11. TeamSpeak je program, který umožňuje hlasovou komunikaci pro více lidí. Jde o nenáročný systém, který je využíván hráči při hraní multiplyerových her, ale je využíván širokou veřejností.

Nová verze TeamSpeak slibuje čistý hlasový chat pro komunikaci s hráči napříč platformami a zároveň jistou míru spolehlivosti. V této aplikaci je také nově šifrování typu end-to-end stejně jako v populární komunikační aplikaci WhatsApp.

Zdroj

I když je aplikace primárně určena pro operační systém Windows 11, je kompatibilní i s operačním systémem Windows 10. V této aplikace je navíc možnost přidávat různé doplňky, skripty a témata. Jde jen o další důkaz, že to Microsoft myslí s Windows 11 skutečně vážně. Na druhou stranu v tuto chvíli nelze přesně posoudit, zda se jedná pouze o upravenou verzi tak, aby byla kompatibilní i s Windows 11 nebo zda je tato verze plná novinek.

Diskuse ke článku V Microsoft Store se objevil nový TeamSpeak pro Windows 11

Úterý, 12 Říjen 2021 - 15:37 | general100 | "Jde jen o další důkaz, že to Microsoft...

Zobrazit diskusi