CDR.cz - Vybráno z IT

Watch Dogs se také dočká filmového zpracování, potvrdil Ubisoft [E3 2016]

Watchdogs 2
Filmové adaptace her se poslední dobou rozmohly. Co se týče Ubisoftu, tak přináší rovnou dvojici těchto snímků. Prvního Assassin’s Creed se dočkáme letos, nyní ovšem vyplavaly na povrch také informace o další jejich značce, Watch Dogs.

Cdre 3

Související zprávy z letošní E3: 


Ubisoft pevně věří, že letošní filmový Assassin’s Creed bude skvělou podívanou a zážitkem. Předtuchám lehce nahrává fakt, že společnost velmi úzce spolupracuje se studiem New Regency, a tak snad na přerod svého dítka na filmová plátna dohlídne.

Letošní konference Ubisoftu dala prostor dvěma velkým značkám, Assassin’s Creed a Watch Dogs 2. V případě Assassin’s Creed se jednalo pouze o novou ukázku z filmu, která nic nového nepřinesla. Odhalení druhého dílu Watch Dogs ale značilo, že to Ubisoft s touto značkou myslí velmi vážně a nenechalo se zviklat negativními recenzemi prvního dílu.

Ba nejen to. Vyjma herního pokračování potvrdil Ubisoft také filmovou adaptaci, která vznikne ve spolupráci se Sony. Jelikož Ubisoft zkupoval domény k filmu již v roce 2012, není příliš divu, že je nakonec využije. Na druhou stranu, filmový Warcraft byl také v plánech mnoho, mnoho let a přecestoval mezi několika režisérskými ručkami, než se konečně usadil na klíně Duncanu Jonesovi.

06 Watchdogs 2

Aby toho nebylo málo, oznámil Ubisoft také filmovou adaptaci Ghost Recon, která vznikne ve spolupráci s Warner Bros, jejíž hlavní roli by měl ztvárnit Tom Hardy (Revenant). Dále zmínil i o něco méně známé Rabbids, které by také rád převedl na filmová plátna.

V kontrastu s nedávnými zprávami o filmovém zpracování The Division (s Jakem Gyllenhalem v hlavní roli) je patrné, že se Ubisoft řítí do filmového průmyslu plnou vervou. Můžeme jen doufat, že na svá díla skutečně dohlédne, což by mohl prozradit letošní prosinec, kdy se nám v kinech dostane příležitosti zhlédnout a zhodnotit filmový Assassin’s Creed.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Diskuse ke článku Watch Dogs se také dočká filmového zpracování, potvrdil Ubisoft [E3 2016]

Žádné komentáře.