CDR.cz - Vybráno z IT

Windows 10 Anniversary Update dostává další kumulativní aktualizaci

Pokud máte nějaké starší zařízení, je možné, že nejnovější použitelnou verzí Windows 10 zůstane Anniversary Update z loňského roku. A zrovna ta získává novou aktualizaci.

Microsoft před měsícem oznámil, že již nebude podporovat nové tablety s Intel Atom z generace Clover Trail. Tato zařízení rozeběhnou maximálně Windows 10 Anniversary Update, číselné označení 1607, sestavení 14393. Naštěstí s tím prodloužil podporu až do roku 2023.

A jak je vidno, svoje slova plní, jelikož vydal kumulativní aktualizaci KB4039396 a jedná se už o druhou tento měsíc. A jaké přináší změny?

  • Opraven problém, kdy se ztratila historie instalovaných a skrytých aktualizací. Instalace aktualizace historii neobnoví, ale informace se již nebudou ztrácet.
  • Opraven problém, kdy služba Windows Update byla aktualizována a u některých uživatelů se objevila chyba 0x8024401c s tím, že vypršel časový limit. Před opravou mohla pomoci výměna síťového adaptéru.
  • Dále byly opraveny i bezpečnostní chyby.

Aktualizaci lze získat z Windows Update, jako obvykle. Případně ji lze stáhnout zde

Zdroje: 

Pavel Štrobl

#Externista #CSharp #Microsoft #IoT #Mobilní_technologie #ARM #Elektromobilita #Alternativní_paliva #Old_games #DOS #Student #Burgery

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Windows 10 Anniversary Update dostává další kumulativní aktualizaci

Žádné komentáře.