CDR.cz - Vybráno z IT

Zásahovka zachraňuje rukojmí v upoutávce na Battlefield Hardline [GC 2014]

Bf Hardline 1
Electronic Arts po absurdní dvanáctiminutovce ze singleplayeru odhalilo trailer na online složku policejního BFka. A opět nezklamalo.

Gamescom Banner

Na tiskové konferenci byla představena náplň dvou multiplayerových módů. Prvním z nich je Hotwire, jenž cílí na automobilové honičky. Hráči jsou v něm rozděleni do dvou týmů, které pronásledují určitá vozidla a snaží se přitom vzájemně zlikvidovat. Je to rychlé, frenetické a pochopitelně zaměřené na rychlá kola. Video však poutá na režim Rescue, což je v podstatě recyklace Counter-Striku či S.W.A.T. 4. Taktická jednotka zde má za úkol infiltrovat budovu a zachránit rukojmí, jež drží zločinci. Zkrátka chaotická podoba toho, kvůli čemu se těšíme na Rainbow Six: Siege.

Jelikož je upoutávka koncipovaná jako všechny ostatní upoutávky na Battlefield Hardline, můžete se stoprocentně pozitivně spolehnout, že takhle bude vypadat přesně nula z deseti skutečných matchů. Navíc nám nezbývá než kroutit hlavou nad způsobem, jakým si lze na záda naložit spoutaného člověka a odnést ho do bezpečí. Pamatujete, jak jsme psali, že Hideo Kojima nemá tušení, jak funguje kartonová krabice? Ve Visceral Games jsou na tom ještě hůř. Nemají tušení, jak funguje gravitace.

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zásahovka zachraňuje rukojmí v upoutávce na Battlefield Hardline [GC 2014]

Čtvrtek, 14 Srpen 2014 - 18:58 | Psycho Mantis | "Jelikož je upoutávka koncipovaná jako...

Zobrazit diskusi