CDR.cz - Vybráno z IT

Titanfall je podle EA nejprodávanější hrou na Xbox One [E3 2014]

Pro konzoli je k dostání teprve od března, ale podle Petera Moora z Electronic Arts si vede nejlíp ze všech dostupných titulů. Kolik kopií se prodalo však odmítl specifikovat.

E 3 Special

„Vede si neskutečně dobře,“ řekl Moore v interview pro Game Informer. „V současnosti je na Xboxu One nejprodávanější hrou.“ Zdali je to pravda není jak ověřit, každopádně bychom nebyli překvapeni. Ačkoliv je Titanfall v zásadě jenom další Call of Duty, pořád je mnohem zábavnější než poslední díl série od Activisionu.

Respawn Entertainment záležitost vydali exkluzivně pro platformy Microsoftu (Windows a Xbox) a spolu s konzolí XONE se prodávala ve speciálním bundlu. Do budoucna se však se značkou počítá i na zařízeních konkurence. Spoluzakladatel studia Vince Zampella potvrdil vývoj verze pro PlayStation 4, na niž samozřejmě zamíří také nevyhnutelné pokračování.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Titanfall je podle EA nejprodávanější hrou na Xbox One [E3 2014]

Čtvrtek, 12 Červen 2014 - 22:06 | Psycho Mantis | žádná čísla, jenom slovní komentář. Ty prodeje...

Zobrazit diskusi