CDR.cz - Vybráno z IT

Crackdown 3 se zpozdí o další rok

Akční openworld Crackdown se podle nejmenovaných zdrojů opět zpozdí, a to až do příštího roku. Dočkáme se vůbec někdy?

Krátce po oficiálním popření pověstí o opětovném opoždění Crackdown 3 se zdá, že titul skutečně vyjde až příští rok, jak alespoň tvrdí nejmenované zdroje Kotaku. Třetí díl série Crackdown původně oznámený už v roce 2014 a později slíbený pro rok 2017 má nakonec vyjít až v roce příštím. K průtahům podle všeho vedly nespecifikované potíže s vývojem a smíšená odezva na prezentaci z loňské E3 2017.

Podle zmíněných zdrojů si vydavatel, Microsoft, slibuje s posunutím data vydání vyhnutí se nezdarům jako s nikdy nevydaným Fable Legends a Scalebound. Zároveň se chce vyhnout datu vydání Red Dead Redemption 2, které by mohlo titul zastínit. Podle odhadů by titul mohl vyjít v druhé polovině příštího roku. 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Crackdown 3 se zpozdí o další rok

Žádné komentáře.