CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší hráče hororových her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden hororovou hru, která v sobě kombinuje adventuru s logickými hádankami a akční pasáže ve formě střílečky.

Od 17.3. do 24.3. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hororovou akční adventuru In Sound Mind.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hru In Sound Mind vyvinuli izraelští herní vývojáři ze studia We Create Stuff a vydavatelem se stala společnost Modus Games. Hra vyšla koncem minulého roku a kombinuje v sobě akci viděnou z první osoby, adventurní prvky, psychologický horor protkaný strachem z neznámého, mysteriózní detektivku a lekací scény.

Ve hře se vtělíte do role psychologa Desmonda Walese, který se snaží objasnit, co stojí za stále se zhoršujícím mentálním stavem jeho pacientů. Celkem dostanete za úkol prozkoumat retrospektivně pět případů neboli pět chorých myslí, které jsou zaznamenány na audiokazetách. Každá audiokazeta je vlastně samostatná lokace choré mysli vašeho pacienta, jež tvoří svět plný nočních můr k prozkoumání. Záznamy těchto sezení na audiokazetách vás přenesou do myslí jednotlivých pacientů. V každé lokaci, respektive audiokazetě vás čeká boss úrovně. Někdy budete spoléhat v této hře na svou baterku, jindy na kousek zrcadla, pomocí něhož budete odhánět příšery. Postupně ve hře získáte i střelné zbraně. Přinejhorším vám dobře poslouží i vaše rychlé nohy a útěk.

Na In Sound Mind si vyčleňte přibližně 12 až 15 hodin vašeho času. Samotná hra se na Epicu běžně prodává za 919 korun. Na metacritic si In Sound Mind vysloužil od odborných recenzentů hodnocení metascore 75 a od hráčů pak uživatelské score 8,0.

In Sound Mind si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší hráče hororových her

Žádné komentáře.