CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games Store rozdává zdarma logický dungeon crawler Creature in the Well

Digitální obchod Epic Games Store tento týden nabízí zdarma hru Creature in the Well. Jedná se o indie titul, ve kterém ovládáte robota, který musí odhalit tajemství pradávného gigantického pouštního komplexu.

Od 25. března do 1. dubna si můžete v digitálním obchodě Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Creature in the Well, titul kombinující žánr tzv. hack-and-slash dungeon crawlerů spolu s akcí, logickými prvky a pinbalovým světem. Creature in the Well je titulem z nezávislého herního studia Flight School Studio, které doposud nabídli herní scéně pouze tři VR tituly (Manifest 99, Island Time VR a Wet Dog Corp) a dva indie tituly, zmíněný Creature in the Well a akční free to play hru Chex Quest HD. 

V Creature in the Well ovládáte robotického mechanika BOT-C, posledního svého druhu, který se pokusí obnovit energii v prastarém pouštním horském komplexu. Abyste dokončili tento úkol, tak budete muset projít celkem osm podzemních lokací v horském komplexu a v průchodu podzemními prostorami vám bude život stěžovat monstrum, které musíte zahnat.

Hra obsahuje i příběh, který postupně odkrýváte, a sází na pinbalovou hratelnost, kdy se v jednotlivých místnostech snažíte za pomoci nabitých létajících kuliček získat dostatečné množství energie k otevření dveří do další místnosti. Creature in the Well si vysloužila na Metacritic od profesionálních recenzentů průměrné hodnocení 8.2, u uživatelů však o něco menších 5.7. Titul vyšel taktéž na herních konzolích Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Creature in the Well získáte zdarma na domovské stránce herního klienta Epic Games Store. 

Zdroje: 

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games Store rozdává zdarma logický dungeon crawler Creature in the Well

Žádné komentáře.