CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hru zdarma, která potěší hráče budovatelských strategických her

Tento týden můžete v obchodě s videohrami Epic Games Store získat zdarma budovatelskou strategii, ve které budete jako průmyslník rozšiřovat své vlastní impérium.

Od 2.3. do 9.3. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Rise of Industry.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2019 a stojí za ní španělští herní vývojáři ze studia Dapper Penguin Studios. Je to další hra, kterou můžete v poměrně krátké době získat zdarma na Epicu od tohoto studia. Minulý měsíc nabízel Epic simulační hru Recipe for Disaster od tohoto studia, ve které jste se zhostili role provozního jedné restaurace. Tentokrát nabízená hra zdarma Rise of Industry je ekonomická budovatelská strategie.

V Rise of Industry se vžijete do role průmyslového magnáta ve 30. letech 20. století, který postupně buduje své impérium. Na rozlehlých procedurálně generovaných mapách vás čeká stavění budov, vytváření dopravní infrastruktury (stavění silnic, mostů přes řeky, ražení tunelů skrze hory) a těžba surovin. Suroviny, které vytěžíte musíte dopravit vlakem, lodí nebo kamiónem do továren. Tyto továrny pak ze surovin vyrobí zboží a následně musíte hotové výrobky z továren nějak dopravit do obchodů, kde si je koupí lidé.

 

Hra se na Epicu běžně prodává za 630 korun a od odborných recenzentů získala souhrnné hodnocení 62. Od hráčů pak uživatelské score 7,8.

Rise of Industry můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hru zdarma, která potěší hráče budovatelských strategických her

Pátek, 3 Březen 2023 - 13:55 | ajne | To mne bylo fuk, měl jsem je stejně koupené už z...
Pátek, 3 Březen 2023 - 12:59 | Driscoll | Nejlepší byla stejnak doba, když byly zdarma GTA...

Zobrazit diskusi