CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 6. ze 17 do pondělních 17:00

I o Vánocích rozdává obchod Epic Games Store nové hry zdarma. Tentokrát potěší hráče akčních adventur.

Až do zítřejších 17:00 (25.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma akční adventuru Ghostwire: Tokyo.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2022 a stojí za ní japonští herní vývojáři ze studia Tango Gameworks. Toto studio vytvořilo v minulosti např. sérii The Evil Within nebo letos hru Hi-Fi Rush. Ghostwire: Tokyo se odehrává v alternativní verzi japonského hlavního města. V důsledku záhadné okultní události zmizela většina (přesněji řečeno 99 %) obyvatel města. Jako by to nestačilo, ulicemi se začali potulovat duchovém kteří hledají oběti, a také členové tajemné skupiny, kteří svou identitu skrývají za tradičními maskami Hannya.

Hráč se naopak ujímá role hlavního hrdiny, který jako jeden z mála dokázal tuto katastrofu přežít a byl obdařen nadpřirozenými schopnostmi. Od této chvíle je jeho úkolem nejen čelit hordám nepřátel, ale také rozluštit tajemství, které za těmito událostmi stojí.

Hru hrajete z pohledu první osoby a k likvidaci nepřátel využijete jak své magické schopnosti, tak i zbraně na dálku jako je luk nebo vrhací nože. Ve hře využijete i stealth prvky. Hra se na Epicu běžně prodává za 1579 korun a její dohrání vám zabere přibližně 22 hodin vašeho času. Na metacritic získal Ghostwire: Tokyo od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 78. Od hráčů pak 8,4.

Ghostwire: Tokyo můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 6. ze 17 do pondělních 17:00

Žádné komentáře.