CDR.cz - Vybráno z IT

Gears of War 4 potvrzeno exkluzivně pro Windows 10 a Xbox One [E3 2016]

Gears Of War 4 01
Microsoft rozhodně ví, jak si získat přízeň hráčů, proto odstartovala svou konferenci slovíčkem "exkluzivní". Nadcházející Gears of War 4 si tak zahrají pouze majitelé Xbox One a Windows 10.

Cdre 3

Microsoft zahájil svou konferenci jedním z jeho největších tahounů - Gears of War 4. To se předvedlo krátkým, velmi skriptovaným gameplayem, který ukázal část singlplayerové kampaně.

Zajímavostí je, že jsou nové Gears součástí Microsoft's Universal Windows Apps programu. Ten umožňuje to, že pokud si koupíte hru na Xbox One, budete ji moct hrát i na PC, přesněji na Windows 10.

I když je to velmi zajímavý nápad, jedná se také o ještě větší důraz na exkluzivitu, než jsme doposud zažili. Microsoft si ve své snaze zpopularizovat Windows 10 podřezává větev pod nohami a vylučuje tak všechny ostatní operační systémy, včetně svých vlastních, jako třeba Windows 7.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Gears of War 4 potvrzeno exkluzivně pro Windows 10 a Xbox One [E3 2016]

Žádné komentáře.