CDR.cz - Vybráno z IT

GOG rozdává hru zdarma, která potěší veterány plošinovek

Na digitální distribuční platformě GOG máte nyní možnost získat zdarma hru, která potěší všechny milovníky kvalitních plošinovek.

Až do čtvrtečních (3.11.) 15:00 máte čas si zdarma přidat v online obchodě s videohrami GOG dnes už legendární 2D plošinovku Jazz Jackrabbit 2. Hra je distribuována na Gogu v souhrnné kolekci obsahující Jazz Jackrabbit 2: The Secret Files, což je rozšířené a vylepšené vydání původního druhého dílu a dále v kolekci najdeme vánoční úrovně Jazz Jackrabbit 2 - The Christmas Chronicles.

 Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Jazz Jackrabbit 2 vyšla v roce 1998 a vytvořili ji američtí herní vývojáři ze studia Epic Games. Po událostech z prvního dílu se náš králičí hrdina Jazz hodlá oženit se svou přítelkyní, ale jeho plány nakonec zhatí úhlavní nepřítel Jazze želva Devan Shell. Želvák ukradne Jazzovi snubní prsten a Jazz společně se svým bratrem Spazzem se ocitnou v žaláři. Králíkům se nakonec podaří z vězení uprchnout a společně se vydávají za hlavním záporákem hry želvou Devanem, aby ho potrestali a získali zpět snubní prsten. Hrát můžete buď za Jazze, bratra Spazze nebo jejich sestru Lori.

Na pokoření vás čeká několik desítek úrovní a kdyby vám to bylo málo, tak hra obsahuje vlastní editor úrovní, ve kterém se můžete vyřádit. Hru můžete pokořit za zhruba 4 až 5 hodin vašeho času a na metacritic získala od hráčů souhrnné hodnocení 8,6.

 

Hru Jazz Jackrabbit 2 můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Tagy: 
Zdroje: 

GOG

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GOG rozdává hru zdarma, která potěší veterány plošinovek

Pátek, 4 Listopad 2022 - 12:33 | Zog Zogothowics | S kvalitou článku jde udělat jediné. Vyhodit...
Čtvrtek, 3 Listopad 2022 - 07:51 | Anonym | Vím, že to sem pod to téma nepatří, ale jak vy na...

Zobrazit diskusi