CDR.cz - Vybráno z IT

Komedie iSteve o Stevu Jobsovi: film plný chyb a nadsázky je tu, sledujte online a zdarma!

isteve-poster-ijustin
Věděli jste například, že Steve Jobs pracoval v garáži s Billem Gatesem a Wozniak se vlastně "jen vezl"? My také ne, ale je toho víc, mnohem víc...

Včera jsme vám představili dvojici trailerů ukazující chystané snímky o životě Steva Jobse. Mluvili jsme o tom, že už dnes by měl dorazit výtvor od FunnyorDie, což se nakonec potvrdilo a pro fanoušky tak máme dobrou zprávu.

iSteve nakonec (napsaný za 3 a natočený za 5 dní) vznikl jako komedie, kde je život spoluzakladatele Applu popisován humornou cestou a fakta jsou mnohdy poupravena tak, aby vše vyznělo ještě zábavněji. Jedná se tedy o možnou alternativu pro ty, kteří nechtějí čekat na "vážnější" z dvojice filmů s prostým názvem Jobs.

isteve_prehrani

Jednu výhodu iSteve oproti konkurentovi nakonec přeci jen má. Pokud se vám nebude líbit, nebude se jednat o vyhozené peníze. Zkrátka a dobře, celý 78 minutový snímek je online ke zhlédnutí a to zdarma. Prozatím se budeme muset spokojit s angličtinou, ale brzy se nepochybně dočkáme i nějakých těch titulků.

Film naleznete na následující stránce: http://www.funnyordie.com/videos/d2e0f617e3/isteve

Lukáš Voříšek (Google+)

Šéfredaktor nového technologického magazínu inSmart.cz. Autor je fanouškem revolučních technologií a projektů, jako je fotoaparát Lytro a minipočítač Raspberry Pi. Dříve přispíval do magazínů PCTuning a Stahuj. S nadějí čeká na den, kdy nebude muset sedět u klávesnice a vše obstará čip v hlavě...

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Komedie iSteve o Stevu Jobsovi: film plný chyb a nadsázky je tu, sledujte online a zdarma!

Žádné komentáře.