CDR.cz - Vybráno z IT

Jaké je to pracovat pro Facebook? V Praze vystoupí Martin Koníček z Facebooku

Akce pro technologické nadšence a vývojáře. V pondělí na akci Silicon Valley Insights vystoupí Čech Martin Koníček, který působí jako Software Engineer v jedné z nejvlivnějších technologických firem součanosti – Facebooku.

Jakou budoucnost má nový framowork Facebooku React Native nebo jaké to je dostat se z České republiky až do vývojářského týmu Facebooku. Jedná se již v pořadí o třetí akci s názvem Silicon Valley Insights, kterou pořádá vývojářské studio STRV, které do České republici zve významné osobnosti technologického businessu.

Prvním hostem byl čech a designér z Tesla Motors Otto Fabri, druhým šéf mobilního vývoje Juan Manuel Serruya ze Spotify.

Akce se koná v pondělí 19. října ve Cinema Citi ve Slovanském domě od 17:30 a vstupenky jsou k dostání na EventBrite - (https://www.eventbrite.com/e/silicon-valley-insights-with-martin-konicek-from-facebook-tickets-18904139791). Vstup na akci stojí 199 korun. Součástí akce je také následná afterparty v kancelářích STRV ve Slovanském domě.

Zdroje: 

Tisková zpráva