CDR.cz - Vybráno z IT

Microsoft Edge usnadnuje přístup ke generátoru obrázků, AI a dalším nástrojům

Zdroj: Shutterstock

Microsoft Edge testuje novou funkci, která by mohla zlepšit využitelnost jeho postranního panelu. V nejnovější verzi Edge Canary 114.0.1789.0 je nyní možné odpojit a připojit postranní panel na plochu, což by mohlo být užitečné pro uživatele, kteří potřebují mít rychlý a snadný přístup ke svým oblíbeným aplikacím a nástrojům.

Využití prohlížeče Edge se stává stále jednodušším a pohodlnějším pro uživatele, díky nové funkci, kterou Microsoft nedávno zavedl. Postranní panel, který je k dispozici pro uživatele Edge Canary a Dev, umožňuje přístup k chatbotovi s umělou inteligencí, generátoru obrázků a dalším užitečným nástrojům, aniž byste museli mít otevřený prohlížeč. 

Tato funkce umožňuje uživatelům snadno minimalizovat okno prohlížeče a stále mít přístup k postrannímu panelu a jeho funkcím. Stačí jednoduše stisknout stejné tlačítko, které jste použili k jeho odepnutí, a postranní panel se opět objeví.

Procházení internetu se tak stává rychlejším a pohodlnějším, protože tento postranní panel nabízí mnoho dalších nástrojů, včetně možnosti rychlého vytažení e-mailů, otevření Microsoft Office, hraní her a přístupu k připnutým webům. Tato funkce je momentálně k dispozici výhradně pro uživatele Edge Canary a Dev, nicméně Microsoft ji chce rozšířit i na další verze prohlížeče.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Microsoft Edge usnadnuje přístup ke generátoru obrázků, AI a dalším nástrojům

Žádné komentáře.