CDR.cz - Vybráno z IT

Noční můry Scarecrowa pro nového Batmana nebudou nic pro slabé žaludky [E3 2015]

Batman Arkham Knight Screenshot 01
Nový Batman je již za dveřmi, ale Rocksteady neváhá a masíruje hráče obsahem, co to jen jde. Jedna část hry však byla záhadou, Mise nočních můr Scarecrowa. Tvůrci je konečně odhalili veřejnosti v traileru, stojí za to?

E 3 Special 2015 Intel

Noční můry Scarecrowa představují exkluzivní obsah pro budoucí majitele PlayStation 4 verzí hry Batman: Arkham Knight, který vychází již příští týden v úterý. Donedávna se o tomto přídavku mnoho nevědělo až do letošní E3, kdy se na konferenci Sony objevil povedený trailer začínající kremací ikonického a pravděpodobně nejlepšího padoucha všech dob v komixovém světě.

Ukázka zobrazuje policistu v lokální kavárně, který je požádán o umravnění jednoho z návštěvníků, který si zapálil cigaretu na veřejném prostranství. Hračka, že? Kdyby místo civilisty neseděl pekelný démon. Následně se začne okolní svět rozpadat a vznítí se v plamen holého chaosu.

Takhle se děsí hráči za obrazovkou. Doufejme, že si Scarecrow připraví pár dalších a ještě hrůzostrašněších nočních můr, které budeme moc okusit.

Nezapomeòte sledovat herní sekci CDR pro kompletní pøehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat dennì desítkami èlánkù, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Noční můry Scarecrowa pro nového Batmana nebudou nic pro slabé žaludky [E3 2015]

Žádné komentáře.