CDR.cz - Vybráno z IT

Seriál Zaklínač má další obsazené role. Kdo si zahraje s Mužem z oceli?

Už nějakou dobu se ví, že hlavní roli v chystaném seriálu o Zaklínači ztvární Henry Cavill. A nyní nám Netflix předhodil list obsazení všech významnějších rolí, které nás v seriálu čekají.

V nedávné době se internet plnil silnou kritikou až určitou nenávistí, jelikož se objevila spekulace (která se však nedočkala žádného potvrzení), že by snad princeznu Cirillu, známou také jako Ciri, měla hrát herečka tmavé pleti. Tato informace vycházela z velmi podivně vypadajícího inzerátu, který na tuto postavu hledal herečku, jejíž původ byl definován jako BAME (Black, Asian, Minority ethnic).

Jak se nyní ukázalo, tato panika byla opravdu naprosto zbytečná, jelikož dle akutálně potvrzeného listu herců se "černé Ciri" opravdu bát nemusíme. Tu si zahraje Freya Allan, kterou je možné znát například ze seriálu Into the Badlands, nebo filmu War of the Worlds. Čarodějku Yennefer z Vengerbergu si má zahrát Anya Chalotra, která se objevila například v The ABC Murders. To, že se nejedná o známe tváře, nevadí, naopak je zde o to větší prostor překvapit a proslavit se právě touto rolí.

Mezi dalšími oznámenými postavami je možno nalézt i královnu Calanthé (Jodhi May), druida Myšilova (Adam Levy), Sabrina Glewissig (Therica Wilson-Read), nebo Frigillu Vigo, kterou si jako zatím jedinou postavu z potvrzených zahraje herečka tmavé pleti Mimi Ndiweni. jelikož se ale jedná o čarodějku z Nilfgaardu, který leží na jihu, nevidíme v tomto výběru žádný problém. Knižně je popsána jako čarodějka s mladým vzhledem a krátkými černými vlasy.

Z obsazení je tedy celkem jasné, že bychom se měli pohybovat spíše na úrovní povídkových knížek, než, že by se tvůrci ihned vrhli na velký příběh z pentalogie. První epizoda by se totiž měla zaobírat právě přběhem, kde se dozvíme jak Bílý vlk přišel ke své nechvalně známe přezdívce "Řezník z Blavikenu". Jak se obsazení líbí vám, nám můžete napsat do komentářů. 

Zdroje: 

Tomáš Herodek

Patřil mezi novou vlnu autorů serveru RecenzeHer.eu, kde se z pozice redaktora vypracoval na zástupce šéfredaktora. Od roku 2012 je členem redakce inGamer.cz, nyní spadající pod herní sekci CDR.cz, kde zpočátku působil jako externí redaktor. V červenci 2014 se přesunul na pozici zástupce vedoucího herní rubriky.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Seriál Zaklínač má další obsazené role. Kdo si zahraje s Mužem z oceli?

Žádné komentáře.