CDR.cz - Vybráno z IT

TikTok finančně podpoří tvůrce dlouhých videí

Zdroj: Shutterstock

TikTok oznámil řadu nových programů a funkcí, které mají podpořit tvůrčí komunitu na své platformě. Jedním z hlavních prvků těchto nových iniciativ je rozšíření zdrojů a nástrojů pro monetizaci obsahu, které mají pomoci autorům při plném rozvinutí jejich tvůrčího potenciálu a při získání odměny za jejich práci.

Nedávno se uskutečnila největší americká konference pro tvůrce v Los Angeles s názvem "For Creators: Future Formats Summit", která se zaměřila na nové formáty obsahu a nástroje pro monetizaci. Cílem konference bylo poskytnout tvůrcům informace o možnostech monetizace, sdílení osvědčených postupů v oblasti tvorby obsahu, představení nových trendů a poskytnutí praktických rad pro dosažení úspěchu na TikToku.

Kromě konkrétních akcí TikTok také představil nový vzdělávací program pro tvůrce nazvaný Creator Academy. Tento program umožňuje tvůrcům pokračovat ve vzdělávání a získávání znalostí o různých možnostech a nástrojích, které TikTok nabízí, aby mohli plně využít svůj tvůrčí potenciál.

Zdroj: Shutterstock

Další důležitou součástí nových iniciativ je aktualizace zdrojů a nástrojů pro monetizaci. TikTok představil vylepšený program s názvem Creator Rewards Program, který je zaměřen na odměňování tvůrců za vysokou kvalitu a originalitu obsahu, který je delší než jedna minuta. Tento program bude odměňovat tvůrce na základě čtyř klíčových kritérií: originality, délky videa, interakce publika a počtu vyhledávání.

Další novinkou je rozšíření možností předplatného pro tvůrce, které umožní tvůrcům vytvářet dynamické vztahy s jejich komunitou a získávat další příjmy díky exkluzivnímu obsahu a výhodám. Tato funkce bude nejprve dostupná vybraným tvůrcům a později se rozšíří pro další tvůrce.

Celkově TikTok usiluje o podporu a motivaci své tvůrčí komunity prostřednictvím nových programů a nástrojů pro monetizaci, vzdělávání a podporu. Tato iniciativa má za cíl podporovat tvůrčí rozvoj a úspěch na platformě a dále posilovat pozici TikToku jako lídra v oblasti bezpečnosti a kvality obsahu.

Diskuse ke článku TikTok finančně podpoří tvůrce dlouhých videí

Čtvrtek, 7 Březen 2024 - 06:04 | x3m | To vsetko pre divakov, ktori maju problem udrzat...

Zobrazit diskusi