CDR.cz - Vybráno z IT

Trailer pro Mad Maxe sleduje pád hrdiny a jeho motivaci k pomstě [E3 2015]

Mad Max 01
Mad Max je kult mezi filmy. Možná se díky Avalanche Studios zapíše zlatým písmem k moderním multižánrovým hrám. Již v září se dozvíme, zda nás bude Mad Max bavit, nyní nám musí stačit nový trailer.

E 3 Special 2015 Intel

Nový Mad Max od Avalanche Studios je již za dveřmi, a proto se studio čím dál tím častěji hlásí o pozornost novými trailery. V tom nejaktuálnějším se mohou hráči seznámit s tím, jak se Max dostal do křížku s tamějšími obyvateli postapokalyptické pustiny. Nicméně jde o tvrdého chlapíka, který si nenechá nic líbit a oplácí stejnou mírou.

Říká se však, že hrdina je jen tak dobrý, jako je hlavní záporák. Zde to je nájezdník Scrotus, který dělá soka našemu Maxovi. To vše doprovází Hells Bells od AC/DC. Trailer ukazuje opět přestřelky v autech a nelítostné brutální bitky na délku paže. Mad Max vyjde již na začátku školního roku, 4. září 2015, pro počítače s operačním systémem Windows, PlayStation 4, Xbox One.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Trailer pro Mad Maxe sleduje pád hrdiny a jeho motivaci k pomstě [E3 2015]

Pondělí, 15 Červen 2015 - 23:36 | xvasek | Co se týká Mad Maxe, tak myslím, že Dan Vávra by...

Zobrazit diskusi