CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft nabízí svou legendární stealth akci zdarma, nepropásněte svou šanci

Digitální obchod s videohrami Ubisoft Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší milovníky stealth akcí. Jedná se o hru ze série Splinter Cell a čeká na vás zdarma díl, který je mnohými označován jako ta vůbec nejlepší hra z této série.

Až do 25.11. do 15:00 máte čas získat zdarma v digitálním obchodě s videohrami Ubisoft Store akční stealth hru Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory.

Hru vytvořili herní vývojáři ze studií Ubisoft Montreal a Ubisoft Milan. Hra je sice staršího data a vyšla v roce 2005, ale nic neztratila ze svých kvalit. Jedná se o třetí díl v sérii Splinter Cell, která k dnešnímu dni obsahuje celkem 7 her. Z toho 6 her vyšlo i na PC platformě. Mnohými jsou považovány první a třetí díl jako nejlepší hry z této série, přičemž trojka (Chaos Theory) je ještě o chlup lepší než jednička.

V Chaos Theory se dostáváme do světa, kde roste napětí mezi Čínou, Severní Koreou, Jižní Koreou a Japonskem. Mezinárodní hrozbou se tentokrát stává Japonsko, které v obavě o svou bezpečnost založilo jednotky I-SDF, které porušují článek 9 japonské ústavy. To se hlavně nelíbí Číně a Severní Koreji, takže tyto země zahájí námořní blokádu Japonska. Širší vojenský konflikt ve východní Asii je tedy na spadnutí a vám jako Samu Fisherovi nezbude nic jiného, než tomuto konfliktu a možné světové válce zabránit. Splinter Cell Chaos Theory dohrajete přibližně za 5 hodin a čeká vás celkem 10 misí k pokoření.

Chaos Theory si vysloužilo na metacritic od odborných recenzentů metascore 92 a od hráčů pak souhrnné hodnocení 8,7.

Hru Splinter Cell Chaos Theory můžete zdarma získat na tomto odkazu.

Tagy: 
Zdroje: 

Ubisoft Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ubisoft nabízí svou legendární stealth akci zdarma, nepropásněte svou šanci

Žádné komentáře.