CDR.cz - Vybráno z IT

Vyhlášení soutěže o sluchátka Jabra Sport Pulse. Kdo vyhrál a co nás čeká dál?

Jabra Sport Pulse
Nedávno jste u nás měli možnost soutěžit o bezdrátová sluchátka Jabra Sport Pulse, které jsou aktuálně nejlepším sportovním doplňkem v sortimentu Jabry. Ze správných odpovědí jsme vylosovali šťastného výherce, nejste jím náhodou právě vy?

Od pondělí 8.6. do neděle 14.6.2015 jste se mohli zúčastnit soutěže o hi-tech bezdrátová sluchátka Jabra Sport Pulse. Ty se aktuálně pozicují jako nejlepší možná volba sportovních sluchátek v sortimentu Jabry. Koncepčně navazují na Jabra Sport Wireless+, vzhledově však vychází z Jabra Rox Wireless.

Kombinace pokročilých technologií jako NFC a měřič srdečního tepu přináší uživateli nové možnosti, jak pohodlněji a lépe monitorovat své sportovní výsledky a motivovat se k vyšším výkonům. Právě možnost osobních záznamů, plánování tras a sledování vlastních výkonů otevírá nové obzory.

Nová generace sluchátek, kterou si představíme v následujících týdnech, přirozeně navazuje na aktuální zkušenosti z Jabra Sport a ještě více rozvine schopnosti digitálního osobního trenéra, který vás bude hlídat a popohánět nejen při běhání, ale i při dalších sportovních činnostech v terénu i v hale. Těšte se na nové Jabra Sport Coach.

Jabra Sport Pulse

Hodnotná cena v soutěži a výherce:

1x Jabra Sport Pulse

  • Výherce: Pavel Hrdina

Srdečně gratulujeme!

Stránka soutěže: https://cdr.cz/souteze/soutez-o-bezdratova-sluchatka-jabra-sport-pulse

jabra_logo

Jaké byly správné odpovědi?

Čtveřice otázek mohla trochu zamotat hlavu, vy jste si však velice dobře s nimi poradili. Správných odpovědí se sešla naprostá většina.

Jabra celosvětově sponzoruje:
a) ITU World Triathlon
b) Roller team
c) Mezinárodní plaveckou organizaci FINA
 
Jabra Sport Pulse mohu použít na:
a) běhání
b) běhání a plavání
c) hlavně běhání a všechny sporty kde potřebuji monitorovat srdeční činnost kromě plavání
 
Jabra Sport Pulse jsou vybaveny:
a) čipem GPS
b) WiFi
c) čipem pro monitorování srdeční aktivity
 
Se sluchátky Jabra Sport Pulse mě nejvíce bude sledovat:
a) Sousedka
b) Vlastní manželka
c) Osobní trenér aplikace Jabra Sport Life

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi