CDR.cz - Vybráno z IT

YouTube připravuje placenou službu televizního vysílání

Youtube Perex
Známý videoserver má příští rok v rámci předplatného nabídnout online streamování vybraných kabelových televizí. Kromě toho se chystá aktualizace vzhledu webových stránek.

Oblíbený videoportál YouTube se chystá spustit vlastní internetovou službu, která by uživatelům zpřístupnila online pořady vybraných kabelových stanic prostřednictvím streamovaného videa. Nový projekt se jmenuje YouTube Unplugged a má být dostupný po zaplacení předplatného. V nabídce bude hned několik různých cenových balíčků v závislosti na počtu televizních kanálů.

YouTube, který provozuje společnost Google, v současnosti komunikuje s mnoha zahraničními mediálními společnostmi (CBS, NBC Universal, Twenty-First Century Fox, Viacom a další), aby vyjednal podmínky možné spolupráce. Pokud vše klapne, na videoportálu se objeví nový obsah - filmy a seriály. Nasazení služby YouTube Unplugged se plánuje v příštím roce. Budeme doufat, že za přívětivý poplatek získáme co nejbohatší nabídku.

Youtube Novy Vzhled

Připravovaný vzhled YouTube

Na YouTube ve Spojených státech amerických mohou zákazníci zatím využívat jiný druh předplatného. Za měsíční poplatek 9,99 dolaru získají předplatitelé službu YouTube Red, která umožňuje sledovat videa bez otravných reklam, ukládat videa pro přehrání offline, přehrávat obsah na pozadí v mobilních zařízeních nebo využít exkluzivní nabídku filmů a seriálů ve službě YouTube Red Originals.

Server YouTube čeká ještě další změna. Google postupně mění vzhled všech svých internetových služeb a mobilních aplikací do nové podoby, kterou označuje jako Material Design. YouTube tak brzy získá nový grafický styl s upravenými vizuální prvky. Logické uspořádání jednotlivých částí bude naštěstí zachováno. Google doposud neoznámil, kdy dojde k oficiální změně, nicméně zájemci si mohou nový vzhled zpřístupnit už dnes, stačí pouze několik úprav přes vývojářskou konzoli. Návod najdete například na serveru Reddit.com.

Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku YouTube připravuje placenou službu televizního vysílání

Pondělí, 9 Květen 2016 - 13:27 | BTJ | V guglu jsou naprosti bombardaci .... clovek,...

Zobrazit diskusi