CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší hráče loveckých simulátorů

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store rozdává tento týden zdarma hru, která nabízí realistický simulátor lovu zvěře v divočině.

Od 25.11. do 2.12. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout lovecký simulátor theHunter: Call of the Wild.

Hru theHunter: Call of the Wild vyvinuli herní vývojáři ze švédského studia Expansive Worlds a vydali ji v roce 2017. Toto studio se zaměřuje na vývoj loveckých simulátoru a má na svém kontě tři hry ze série Hunter. Jejich prvotina Hunter vyšla v roce 2009 a jednalo se o klasický lovecký simulátor, kdy v divočině lovíte zvířata pomocí různých zbraní. Druhou hrou byl The Hunter: Primal, který vyšel v roce 2015 a v této hře jste se stali lovcem různých dinosaurů. Ve třetí hře s podtitulem Call of the Wild, kterou momentálně Epic nabízí zdarma se znovu vracíte do současnosti.

Ve hře se tedy vtělíte do role lovce, který za každé ulovené zvíře získává peníze a zkušenosti. Díky tomu si můžete odemykat nové schopnosti a kupovat si lepší vybavení. Čeká vás překrásná příroda a ucházející grafické zpracování, takže tuto hru můžete i pojat jako walking simulátor, kdy můžete jenom procházet divočinou a kochat se okolním prostředím. Čeká vás otevřený svět s rozmanitými typy prostředí, dynamicky se měnící počasí a střídání denního a nočního cyklu. Pokud budete chtít ulovit nějaké zvíře, tak budete muset postupovat opatrně, abyste ho nevyplašili. Musíte si dávat pozor na to, jak moc velký hluk vydáváte a nezapomínat, že po směru větru vás dokáží zvířata vycítit. Hrát tuto hru můžete buď v režimu pro jednoho hráče nebo jako kooperaci až v 8 hráčích.

PC verze hry theHunter: Call of the Wild si vysloužila na metacritic od odborných recenzentů celkové metascore 64 a od hráčů pak souhrnné hodnocení 7,1.

Hru theHunter: Call of the Wild si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší hráče loveckých simulátorů

Neděle, 28 Listopad 2021 - 10:40 | Jakub Hustín | Sorry ale koho to může bavit, já to ani nepřidal...
Sobota, 27 Listopad 2021 - 08:30 | mph1 | Hru jsem koupil nedavno na Humble za necelych 13...
Pátek, 26 Listopad 2021 - 19:30 | junk mail | Další hra zdarma má být 2. prosince, ale byl bych...
Pátek, 26 Listopad 2021 - 14:27 | x3m | Super hra s nadhernou grafikou, clovek sa pri nej...

Zobrazit diskusi