CDR.cz - Vybráno z IT

Nejlepší hry zdarma pro telefony s Windows

Mobilní platforma Windows Phone si stále zasluhuje jistou pozornost. Pokud dojde na výběr aplikací, musí uživatelé vybírat opravdu velmi pečlivě z omezeného výběru. O to více stojí za to na některé obzvláště zábavné tituly upozornit.

Explodující koťátka: pro surrealistické srandisty

Smíchejte stejné díly surrealismu a strategie, a dostanete vybuchující koťátka, fantastickou hru od tvůrce nejoblíbenějšího světového webového komiksu, The Oatmeal. Tato „kočičkami poháněná verze ruské rulety“ je mobilní hrou, vycházející z karetní hry, která zlomila rekord Kickstarteru pro nejfinancovanější projekt v historii těchto stránek.

Tato aplikace, která vychází z na původní deskové hry, která zlomila rekord, je karetní hrou, v níž je poražený ten, kdo měl smůlu a vytáhl si kartu Explodující kočky. Ve hře je toho samozřejmě víc – Explodující kočku můžete zneškodnit celou řadou jiných karet, včetně šanty, laserových ukazovátek a dalších předmětů, se kterými by se dalo s kočkami bojovat.

Asphalt 8 Airborne: pro závisláky na adrenalinu

Vydejte se se svým mobilem na adrenalinovou vzrušující jízdu v podobě nitrem poháněné aplikace, která je jednou z nejlepších závodních her, jaké kdy byly pro mobilní telefony vyvinuty. Na dnešním trhu mobilních her jsou závodních her tuny, ale Asphalt 8 je s obrovskou škálu vozů a tratí je za sebou všechny nechává v prachu.

I když odhlédneme od její různorodosti, má hra skvělou grafiku a jedinečnou fyziku, která spolu s úžasnými zvukovými efekty a intuitivním hraním znamená, že tohle je benzinový vysokorychlostní zážitek, kterému se žádná jiná mobilní závodní hra nemůže rovnat. Ovládací prvky jsou pro vaše mobilní zařízení dokonale vhodné, a díky nákupům v aplikaci je můžete i vylepšit.

PokerStars Texas Hold'em: pro zdatné karbaníky

PokerStars je největší online pokerová hernou na světě, a vy se nyní můžete do akce zapojit ze svého mobilního zařízení dostávat vysoké sázky a vysokooktanovou pokerovou akci až do dlaně. Přidejte se do největší online pokerové herny na světě a ke stovkám tisíc hráčů, kteří celý den a každý den soupeří v nejoblíbenější karetní hře na světě.

S využitím nejparádnějšího a nejmodernějšího herního softwaru můžete ty nejlepší a největší hazardní hry na světě zdarma hrát na jakékoli aplikaci online kasina v telefonu. Všichni Češi dnes mohou hrát poker a ostatní klasické hazardní hry online nebo v mobilu. Mnoho online kasin a aplikací bylo optimalizováno pro mobilní zařízení Windows, takže můžete svou dávku hazardních her on-line dostat i v případě, že nesedíte doma.

Modern Combat 5: pro fanatiků první osoby

Střílečky v první osobě jsou snad nejoblíbenějším formátem videoher na světě, a svět počítačů a herních konzolí až dosud měl před mobilním hraním takový náskok, že snad ani nemá smysl je srovnávat. Nicméně, s více než 2,2 milionu pozitivních recenzí Modern Combat 5 pravděpodobně je nejlepší mobilní first-person střílečkou na trhu.

Podrobná sólová kampaň a fantastický multiplayerový režim, v němž můžete hrát za vojáka jedné ze sedmi unikátních tříd, to vše této hře dodává na svébytnosti a téměř neznatelně překlenuje propast mezi hrami jen pro konzole a mobilními střílečkami. Tohle je naprosto bezprecedentní a bezkonkurenční mobilní herní zážitek, který si fanoušci akce nesmí nechat ujít.