CDR.cz - Vybráno z IT

Pět let po oznámení potvrzuje Microsoft seriál na motiv Halo

Že se Halo dočkáme i na našich obrazovkách, tedy těch televizních, jsme prvně slyšeli již v roce 2013. Teprve nyní však máme potvrzení.

Trvalo to dlouho, ale přišlo to: Microsoft dal zelenou tvorbě seriálu z univerza Halo a první díly jsou již v produkci. Prvních deset dílů si objednala televizní síť Showtime, známá mimo jiné pro kousky Ve jménu vlasti (Homeland), Ray Donovan a další. Showtime označilo Halo za jejich „doposud nejambicióznější sérii“.

Děj chce zachycovat kromě boje s mimozemskou rasou (známou jako Covenant) také osobní příběhy jednotlivých postav, futuristickou akci a další.

Trailer na Halo Nightfall z roku 2015

V čele tvůrčí vize a skriptu bude stát Kyle Killen známý pro svojí práci na Awake a Lone Star. Režisérem vybraných epizod má být Rupert Wyatt, který své schopnosti propůjčil mimo jiné i filmu Zrození Planety opic. 

Tvůrci již teď slibují mnohé a s ohledem na dlouhé čekání a početnou fanouškovskou základnu Halo titulů je čeká k překonání vysoká laťka. A pokud byste měli zájem na ukrácení čekání, můžeme vás odkázat na krátký seriál Halo: Nightfall (viz trailer výše) či ve hře hranou humoristickou YouTube sérii Red vs. Blue (odkaz zde). 

Tagy: 
Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Pět let po oznámení potvrzuje Microsoft seriál na motiv Halo

Žádné komentáře.