CDR.cz - Vybráno z IT

Steam rozdává hru zdarma, která potěší milovníky zběsilé akce

Pokud máte máte rádi akční hry s fantasy tematikou, tak určitě nepropásněte možnost si jednu takovou hru přidat zdarma v digitálním obchodě s videohrami Steam.

Až do 7.11. (19:00) máte možnost si na digitální distribuční platformě s videohrami Steam přidat zcela zdarma akční fantasy rubačku Warhammer: Vermintide 2.

 Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Warhammer: Vermintide 2 vyšla v roce 2018 a vytvořili ji švédští herní vývojáři ze studia Fatshark. Jedná se o pokračování prvního dílu Warhammer: The End Times – Vermintide z roku 2015. V prvním díle udatní hrdinové bojovali s proradnými Skaveny (Krysáky) v říšském městě Ubersreik. Dvojka nás přenese do pevnostního města Helmgartu, které leží poblíž hranic království Bretonie. Tentokrát budete čelit nejenom nemilosrdným Krysákům, ale i silám chaosu, abyste ochránili Říši před úpadkem.

Jedná se o brutální akční hru viděnou z první osoby, která se zaměřuje na kooperaci mezi hráči, podobně jako např. v dnes již kultovní sérii Left 4 Dead. Hra nabízí 3 akty ke zdolání, v každém aktu 4 mise. Celkem tedy 12 misí a jednu finální misi se závěrečným bossem. Hra nabízí celkem pětici hrdinů, za které můžete hrát. Jsou to trpasličí válečník, říšský voják, lesní elfka, čarodějka specializující se na ohnivou magii a lovec čarodějnic.

Hru můžete dohrát přibližně za 11 hodin vašeho času a na metacritic získala od odborných recenzentů hodnocení 82, od hráčů pak souhrnné skóre 7,4.

Warhammer: Vermintide 2 můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Tagy: 
Zdroje: 

Steam

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Steam rozdává hru zdarma, která potěší milovníky zběsilé akce

Žádné komentáře.