CDR.cz - Vybráno z IT

Sledgehammer představuje předobjednávkové bonusy CoD: Advanced Warfare [E3 2014]

Activision potvrdil pre-order bonusy nového dílu Call of Duty. Balení Advanced Arsenal bude k dostání ve Velké Británii a Spojených státech a zvýhodní vás v multiplayeru.

E 3 Special

Mysleli jste si, že je automaticky zaměřující pistole v Titanfallu příliš silná? Vývojáří Advanced Warfare lákají do předobjednávek na ochranný exoskelet zvyšující zdraví a energetický samopal s nekonečnou zásobou munice.

Balík je v prodeji v sítích Amazon, Best Buy, GameStop a Walmart v USA a Amazon, Argos, Asda, Game a Tesco v Británii. Podrobně vám ho představí spoluzakladatel Sledgehammer Games Michael Condrey ve videu.

Poslední příspěvek do zavedené série filmových akcí je zasazen do roku 2054, dá vám k dispozici řadu futuristických technologií a hlavního padoucha Jonathana Ironse v něm ztvárňuje oskarový herec Kevin Spacey. Vyjde tradičně na podzim pro všechny velké platformy.


Původní zpráva (9. června, 22:35)

Gameplay z Call of Duty: Advanced Warfare nepředvádí nic originálního

Activision představil osmiminutový průchod hrou. Uvidíte vysazení mariňáků v Jižní Koreji i boj s hi-tech nepřítelem. Přesto ale nezapřete, že se vším jste se už setkali jinde.

Za pohrobkem Modern Warfare sice stojí nové studio, ale původ v sérii Call of Duty je na něm stejně znatelný jako vykrádání všeho možného. Sledgehammer se to zřejmě se svým prvním zápichem snaží uhrát na jistotu, ovšem na příliš velkou inspiraci konkurenční produkcí dojely zajímavější tituly.

Máme jmenovat, co všechno zde najdete? Tak pěkně popořadě: Titanfall, Crysis 2, Command & Conquer, The Darkness 2, Halo... Přidejte si jakýkoliv titul z druhé světové, akorát tanky nahraďte Metal Geary a... Musíme pokračovat? Vedle toho, že záběry působí fakt nutně, je však největším zabijákem vrcholně patetický závěr. Sorry, ale tohle by nezachránil ani Kevin Spacey, kdyby tu byl.

Advanced Warfare vychází 4. listopadu na PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 a PlayStation 4. Veškerá DLC pak budou na platformách od Microsoftu tradičně dostupná s asi měsíčním předstihem oproti ostatním.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sledgehammer představuje předobjednávkové bonusy CoD: Advanced Warfare [E3 2014]

Žádné komentáře.