CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče stříleček a akčních her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší milovníky stříleček viděných z první osoby.

Od 21.7. do 28.7. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Tannenberg.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Tannenberg vyšla v roce 2019 a vytvořili ji herní vývojáři z nizozemských studií Blackmill Games a M2H. Jedná se o multiplayerovou střílečku viděnou z první osoby. Za hrou stojí mj. herní studia, která už mají s tímto žánrem zkušenosti a v minulosti vytvořili multiplayerovou střílečku Verdun. Hru Verdun jste mohli minulý rok v létě na Epicu získat taktéž zdarma.

Podobně jako ve hře Verdun, tak i v Tannenbergu vás čekají online bitvy odehrávající se v prostředí 1. světové války. Ve Verdunu jste mohli bojovat na západní frontě a v Tannenbergu vás čekají bitvy východní fronty. Můžete se postavit na stranu ústředních mocností nebo států dohody a hrát za rakousko-uherské (K.u.K), německé (Infanterie), bulharské, rumunské nebo ruské (Kozáci, Frontovik a Lotyšští střelci) jednotky.

Ve hře vás čekají celkem tři herní režimy. Můžete hrát buď v režimu Maneuver, kde může hrát až 64 hráčů a smyslem tohoto režimu je obsazování sektorů na mapě. Dalším režimem je Attrition Warfare (boj dvou stran, kdy každá strana má omezený počet respawnů) a posledním režimem pak Rifle Deatmatch (všichni proti všem, za zabití získáváte body, za které vylepšujete své zbraně). Hra Tannenberg se na Epicu běžně prodává za 420 korun a na metacritic si tato hra vysloužila od odborných recenzentů metascore 69 a od hráčů pak hodnocení 8,0.

Hru Tannenberg můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče stříleček a akčních her

Žádné komentáře.