CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games Store rozdává zdarma logickou adventuru The Spectrum Retreat

Obchod s počítačovými hrami Epic Games Store rozdává tento týden zdarma hru, která potěší všechny milovníky adventur a hádanek.

Od 1.7 do 8.7 máte možnost zdarma získat v digitálním obchodě s počítačovými hrami Epic Games Store logickou adventuru The Spectrum Retreat.

Samotná hra vyšla v roce 2018 a byla vytvořena indie herním vývojářem Danem Smithem (Dane Smith Studios), který tuto hru vyvíjel pět let. Vydavatelem je společnost Ripstone Games. The Spectrum Retreat je spojením walking simulátoru a logické hry, ve které řešíte různé hádanky a hlavolamy.

Ve hře se probouzíte ve virtuálním hotelu Penrose, jehož tajemství musíte odhalit a dostat se z něho ven. Bohužel hotel se zdá na první pohled prázdný a vy trpíte amnézií, takže nevíte, jak jste se do hotelu dostali. Postupně zjišťujete, že jste držení v počítačové simulaci proti své vůli a pokud se chcete dostat ven, tak musíte úspěšně vyřešit různé hádanky a hlavolamy, které na vás v různých místnostech hotelu čekají. Hotel procházíte v pohledu první osoby, postupně rozkrýváte příběh hry a řešíte hlavolamy ve stylu hry Portal.

Hra The Spectrum Retreat stojí v obchodě Epic Games Store běžně 270 korun a dohrajete ji přibližně za 3,5 hodiny. Na metacritic získala tato hra souhrnné hodnocení od odborných recenzentů (metascore) 68. Hodnocení od uživatelů pak 5,6. Hra mimo PC platformu vyšla taktéž na herních konzolích PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Hru The Spectrum Retreat můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games Store rozdává zdarma logickou adventuru The Spectrum Retreat

Žádné komentáře.